Δείτε εδώ το νέο επεισόδιο Gaming Αμαρτίες #4 στο κανάλι μας στο YouTube

Διαρροές θέλουν το GTA VI να κυκλοφορεί το 2025

Λίγο υπομονή ακόμα…

Πριν μερικές μέρες ο Tom Henderson, γνωστός leaker, έφερε στη δημοσιότητα πληροφορίεςφήμες για την κυκλοφορία του GTA VI, ο οποίος πιστεύει πως θα το έχουμε στα χέρια μας το 2025. Πρόκειται να συναντήσουμε μια σύγχρονη εκδοχή της Vice City, η οποία θα δώσει περισσότερη ελευθερία στους developers της να αναπτύξουν περιεχόμενο για το GTA Online. Θα έχουμε την επιλογή πολλών playable χαρακτήρων και ναι, μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα και σε γυναικείο χαρακτήρα. Στο παρακάτω βίντεο εξηγεί όλα όσα γνωρίζει μέχρι στιγμής.

Πάμε να δούμε όμως και τι πρόσθεσε μέσα σε όλο αυτό ο Jason Schreier του Bloomberg, ένας από τους πιο αξιόπιστους ρεπόρτερ της βιομηχανίας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Αν ισχύουν οι φήμες το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2025. Σίγουρα πολύς κόσμος δεν χάρηκε ιδιαίτερα με αυτή τη πληροφορία, αλλά όπως αναφέρει ο Jason, οι προβλέψεις για την κυκλοφορία του παιχνιδιού μέσα στο 20222023 ήταν ρεαλιστικές, όμως να μην ξεχνάμε πως ότι ειπώθηκε ήταν προ πανδημίας.

Η Rockstar Games δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην υγεία των υπαλλήλων της και το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε, θα ήταν να κυκλοφορήσει κάτι το οποίο δεν θα είναι έτοιμο. Μέσα σε όλα αυτά να τονίσουμε ότι η Rockstar περιμένει και για να αυξηθεί η εγκατεστημένη βάση των κονσολών νέας γενιάς, PS5 και Xbox Series X|S, μιας και τους τελευταίους μήνες υπάρχει έλλειψη διαθεσιμότητας σε κονσόλες PS5.

Πιστεύετε ότι οι φήμες θα βγουν αληθινές; Περιμένουμε τα σχόλια σας από κάτω.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!