Διάφορα Εndings και οχήματα που έρχονται μόνα τους στο Cyberpunk 2077

Ας ελπίσουμε να μπορούμε να ονομάσουμε το οχημά μας Roach

Σίγουρα το πιο αναμενόμενο παιχνίδι μέχρι το τέλος της γενιάς είναι το Cyberpunk 2077. Με τις Collector’s Edition να εξαντλούνται στη χώρα μας την ίδια ακριβώς ημέρα που έκαναν την εμφανισή τους στα καταστήματα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το θέλουμε πολύ. Η παρουσίαση στην Ε3 2019 με τον αξιαγάπητο Keanu Reeves επί σκηνής μας άφησε πολλά memes και έχει φέρει παραπάνω δημοφιλία στο Cyberpunk 2077 λόγω αυτών. Μάλιστα από τον γνωστό σε κάποιους YouTuber SKillUp, τρέχει Petition ώστε το Platinum Trophy να έχει περιγραφή ‘YOU’RE BREATHTAKING!’.

Μιλώντας για τον Keanu Reeves, ο ίδιος πέρασε 15 μέρες ηχογράφησης στον θάλαμο και ο χαρακτήρας του υπό το όνομα Johnny Silverhand φέρνει όχι μόνο το προσωπό και τη φωνή του αλλά και την κίνηση του σωματός μέσω Motion Capture. Ο Johnny Silverhand από άποψη ποσότητας διαλόγων έχει τη δεύτερη θέση στο παιχνίδι άρα θα πρέπει να αναμένουμε να παίζει μεγάλο ρόλο.

Μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι θα παίζει και το όχημα της επιλογής μας. Όπως και στο The Witcher 3 είχαμε τον Roach, το πιστό μας άτι που σφυράγαμε και ερχόταν σε εμάς έτσι και στο Cyberpunk 2077 το Main όχημα της επιλογής μας (αυτοκίνητο η μηχανή) θα έρχεται σε εμάς κατόπιν απαιτησής μας. Κάθε όχημα στην Neon City θα έχει ένα Onboard A.I και έτσι μπορεί να βρίσκει το δρόμο του σε εμάς. Ας ελπίσουμε να μην σφυράμε πάλι η μήπως θα είναι ένας ωραίος τρόπος το σφύριγμα;

Τέλος θα πρέπει να περιμένουμε το Cyberpunk 2077 να προσφέρει διαφορετικά Endings σε διαφορετικούς παίκτες όπως ακριβώς κάνει ένα σοβαρό Rpg του βεληνεκούς του. Οι επιλογές μας θα παίζουν ρόλο και μία από αυτές θα είναι να παίξουμε όλο το παιχνίδι non-lethal δηλαδή χωρίς ποτέ να σκοτώσουμε κανέναν, άγνωστο όμως αν θα επηρεάσει σε τίποτα η συγκεκριμένη επιλογή. Οι πιο Hardcore παίκτες ίσως θα θελήσουν να το τελειώσουν χωρίς να δεχτούν κανένα έξτρα Augmention πέρα από τα υποχρεωτικά του προλόγου.

Μέχρι να μάθουμε και άλλες πληροφορίες θα αναμένουμε να δούμε Gameplay πάλι στην Gamescom στο τέλος του καλοκαιριού. Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει σε PC, PlayStation 4 and Xbox One στις 16 Απριλίου 2020.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Grand Kingdom: Αποκλειστικό DLC για όσους το αποκτήσουν την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας