Busted.gr

Destiny 2 (Beta)

Destiny 2 (Beta)

Η Beta του Destiny 2 άνοιξε τις πύλες της στις 18 Ιουλίου για αυτούς που είχαν προ-παραγγείλει το παιχνίδι για PS4 και στις 21 Ιουλίου έγινε διαθέσιμη σε όλους για να την δοκιμάσουν. Επίσης με ανακοίνωση της Bungie παρατάθηκε μέχρι τις 25 Ιουλίου. Το παιχνίδι έρχεται να διορθώσει τα κακώς κείμενα του πρώτου και σήμερα θα ρίξουμε μια ματιά για το πως τα πηγαίνει.

Σε αυτήν ο παίκτης θα πάρει μια γεύση από σχεδόν όλα τα modes του Destiny 2 καθώς περιλαμβάνει το πρώτο κομμάτι του campaign του παιχνιδιού, την αποστολή Homecoming, το Inverted Spire strike όπου πρόκειται για μια αποστολή με ένα τελικό boss για την εύρεση loot αλλά και δύο modes από το pvp κομμάτι του τίτλου.

HOMECOMING

Ξεκινάμε με την αρχική αποστολή του main campaign του Destiny 2 όπου βρισκόμαστε στην μέση μιας επίθεσης από την Cabal στην άλλοτε βάση μας και προσπαθούμε να αμυνθούμε και να σώσουμε ότι μπορούμε από αυτήν. Το campaign σαν πρώτη γεύση φαίνεται πολύ υποσχόμενο και με βάθος καθώς βλέπουμε ότι κατάλαβαν στην ομάδα ανάπτυξης ότι πρέπει να ξεδιπλώσουν το lore κάτι που είχαν κάνει ελάχιστα στο πρώτο Destiny. Το Homecoming μας βάζει κατευθείαν στο τι πρόκειται να γίνει στο παιχνίδι και οι CGI σκηνές που προσφέρει δείχνουν ότι η ιστορία είναι μια σοβαρή υπόθεση αυτήν την φορά για την Bungie.

THE INVERTED SPIRE

Η συγκεκριμένη αποστολή διαδραματίζεται σε έναν καινούργιο πλανήτη που ονομάζεται Nessus. Μαζί με μια fireteam 3 ατόμων ανακαλύπτουμε τα μυστικά που κρύβει ο πλανήτης και βλέπουμε μια μάχη ανάμεσα στους Vex και τους Cabal που συνεχίζεται για το ποιος θα επικρατήσει. Νέου τύπου αντίπαλοι κάνουν την εμφάνιση τους όπως κάποια ερπετοειδή σκυλιά που επιτίθενται μαζικά σαν αγέλες, τεράστιοι Cabal γίγαντες που στο ένα χέρι έχουν το όπλο τους και στο άλλο είτε κάποια ασπίδα είτε ένα τεράστιο σπαθί κ.α. Η αποστολή προσφέρει διασκέδαση, αν και είναι αρκετά μικρή σε διάρκεια και αξίζει να παιχτεί ξανά και ξανά για την εύρεση όλου του loot που μας έδωσε η εταιρία για αυτήν την beta.

COMPETITIVE MULTIPLAYER

Δύο νέοι χάρτες κάνουν την εμφάνιση τους στο pvp κομμάτι του τίτλου και ονομάζονται Endless Vale και Midtown. Αυτήν την φορά παίζουμε σε 4v4 χάρτες και όχι όπως στο Destiny 1 σε 6v6. Αυτό από μόνο του καθιστά την μάχη πιο πιεστική γιατί έχεις άμεση επαφή με τους αντιπάλους καθότι ο χάρτης είναι μικρότερος. Ένα καινούργιο mode που διαδραματίζεται στο χάρτη Midtown, που βρίσκεται στον πλανήτη Earth, μας βάζει να απενεργοποιήσουμε ή να ενεργοποιήσουμε έναν μηχανισμό βόμβας, Το συγκεκριμένο mode φαίνεται ότι είναι το πιο competitive κομμάτι του multiplayer καθώς δεν υπάρχει respawn και για να σε “σηκώσει” κάποιος συμπαίκτης σου θα πρέπει να περάσουν 15 δευτερόλεπτα. Κατά τα άλλα βρίσκουμε και το κλασικό mode που κρατάς κάποιες σημαίες και διαδραματίζεται στον χάρτη Endless Vale που βρίσκεται στον νέο πλανήτη Nessus.

Το Destiny 2 είναι σαν ένας φίλος που έρχεται από τα παλιά. Ενώ έχει νέες ιστορίες να σου διηγηθεί παράλληλα σου φαίνεται και τόσο γνώριμος που είναι σαν να μην έχασες ποτέ την επαφή σου μαζί του. Τα subclasses, εκτός του Hunter, έχουν δημιουργηθεί με μεράκι και αγάπη και ελπίζω να διασκεδάσετε μαζί τους όσο και εγώ. Η Bungie άκουσε το feedback της κοινότητας και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να πραγματοποιήσει όλα τα “θέλω” της. Σε κάποια σημεία τα καταφέρνει αριστοτεχνικά σε άλλα πάλι θέλει περισσότερη προσπάθεια. Ελπίζω το τελικό παιχνίδι να έχει πολλές δυνατές στιγμές και ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι πολύ μακριά ακόμη ο Σεπτέμβρης….

Υ.Γ.: Bungie αν δεν αλλάξεις το τρίτο skill του Hunter σε κάτι περισσότερο χρήσιμο και για το pvp και για το pve θα έχεις να κάνεις μαζί μου!

Το Destiny 2 κυκλοφορεί στις 6 Σεπτεμβρίου για PS4 και Xbox One ενώ για το PC έρχεται στις 24 Οκτωβρίου.

Αναμένεται καυτό!

Παίξατε την Beta του Destiny 2; Πως σας φάνηκε; Περιμένουμε τα σχόλια σας παρακάτω.

Powered by busted.gr busted.gr busted.gr