Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Για όσους περιμένουν ΜΕΓΑΛΑ αποκλειστικά στο PS5 | Game Recap #154»
the boys
the boys

Δεν χάνεται το trailer της Season 4 του The Boys

Σε ένα κόσμο που... διαλύεται!

Η δραματική σειρά The Boys του Amazon Prime Video, υποψήφια για Emmy παρακαλώ, κυκλοφόρησε το trailer ενόψει της 4ης σεζόν της το Σάββατο στη Βραζιλία.

Το μας αποκαλύπτει έναν κόσμο που διαλύεται πολιτικά, προς μεγάλη χαρά του Homelander (Anthony Starr).

Η επίσημη περιγραφή αναφέρει: «Στην τέταρτη σεζόν, ο κόσμος είναι στο χείλος του γκρεμού. Η Victoria Neuman (Claudia Doumit) βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στο Οβάλ Γραφείο και κάτω από τον μυώδη αντίχειρα του Homelander, που εδραιώνει τη δύναμή του. Ο Butcher (Karl Urban), με μόνο μήνες ζωής, έχασε τον γιο της Becca (Shantel VanSanten) καθώς και τη δουλειά του ως αρχηγός των The Boys. Η υπόλοιπη ομάδα έχει βαρεθεί τα ψέματά του. Με τα διακυβεύματα υψηλότερα από ποτέ, πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν και να σώσουν τον κόσμο πριν να είναι πολύ αργά».

Στην τέταρτη σεζόν συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί που επιστρέφουν Jack Quaid, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie και Cameron Crovetti και προστίθενται επίσης οι ηθοποιοί Susan Heyward, Valorie Curry και Jeffrey Dean Morgan.

Η νέα σεζόν ακολουθεί την επιτυχημένη κυκλοφορία του spin-off Gen V, το οποίο ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν.

Το The Boys επιστρέφει στο Prime Video κάποια στιγμή μέσα το 2024.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!