Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Τι έκανες εκεί ρε XBOX αλλά... | Game Recap #167»
A Quite Place: The Road Ahead
A Quite Place: The Road Ahead

Δείτε το πρώτο Gameplay του A Quite Place: The Road Ahead (Βίντεο)

Πλήρης αποκάλυψη του νέου horror single player με ένα νέο trailer

Σίγουρα οι περισσότεροι θα γνωρίζετε το horror franchise, A Quiet Place. Πίσω στο 2021 είχε γίνει η ανακοίνωση για την μεταφορά αυτού του δημοφιλούς franchise σε video game. Με τίτλο A Quiet Place: The Road Ahead. Αλλά μετά την ανακοίνωση του δεν είχαμε δει τίποτα νέο από το παιχνίδι. Αυτό άλλαξε πριν από ένα μήνα με την παρουσίαση ενός gameplay trailer.

Ο τίτλος του παιχνιδιού αυτού είναι A Quiet Place: The Road Ahead. Όπου μετά την ανακοίνωση του η εταιρία ανάπτυξης πίσω από αυτόν τον τίτλο (Stormind Games)- που είναι γνωστή για την κυκλοφορία του επίσης horror Remothered: Tormented Fathers– δεν είχε δώσει κάτι νέο. Πλέον δημοσίευσε ένα trailer όπου μας έδειξε μερικά κομμάτια από το gameplay του τίτλου.

Στο παιχνίδι αυτό θα αναλάβετε τον ρόλο της Alex. Μίας μαθήτριας σε ένα κολλέγιο που έχει άσθμα και προσπαθεί να επιβιώσει από το τέλος του κόσμου μαζί με το αγόρι της τον Martin. Θα βιώσει πολλές συγκρούσεις με την οικογένεια της και θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους πιο μεγάλους φόβους της. Όπως και πολλά σημεία που θα χρειαστεί να κάνει ησυχία τουλάχιστον από ότι βλέπουμε στο συγκεκριμένο trailer.

Στο κομμάτι του gameplay τώρα, το The Road Ahead είναι ένα first-person stealth horror όπου θα πρέπει να κάνετε απόλυτη ησυχία. Έτσι ώστε να αποφύγετε τα τέρατα αλλά και τους υπόλοιπους κινδύνους μέσα σε αυτόν τον κόσμο όπου κάθε βήμα είναι μία νέα πρόκληση. Βέβαια μέσα στο trailer είδαμε και σκηνές οδήγησης και μία καραμπίνα άρα καταλαβαίνουμε ότι θα υπάρχουν και καταστάσεις εκτός stealth.

Το The Quiet Place: The Road Ahead θα κυκλοφορήσει για PS5, Xbox Series X/S και για PC μέσω Steam. Βέβαια δεν ξέρουμε ακόμα την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!