Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Δείτε τις λεπτομέρειες που έδωσε η Rockstar για τα GTAV και GTA Online στα PS5 και Xbox Series X|S

Πριν λίγες ημέρες σας ενημερώσαμε πως οι next gen εκδόσεις των GTAV και GTA Online θα κυκλοφορήσουν στις 15 Μαρτίου ενώ σήμερα η Rockstar Games μας έδωσε σχεδόν όλες τις λεπτομέρειες. Πάμε να δούμε τις κυριότερες ενώ μπορείτε πάντα να ανατρέξετε στην αναλυτική ανακοίνωση της εταιρείας.

Αρχικά θα έχουμε να επιλέξομε ανάμεσα από 3 επιλογές γραφικών. Fidelity Mode που προσφέρει την καλύτερη δυνατή απεικόνιση και 4K ανάλυση με Ray-Tracing στα 30 FPS (στο Xbox Series S θα τρέχει σε upscaled 4K ανάλυση. Performance Mode που προσφέρει upscaled 4K ανάλυση και 60 FPS (στο Xbox Series S η ανάλυση θα είναι στα 1080p) ενώ για τα PlayStation 5 και Xbox Series X θα υπάρχει το Performance RT mode, ένα υβριδικό Fidelity και Performance mode που θα υποστηρίζει upscaled 4K ανάλυση με ray tracing και στόχο τα 60 FPS.

Επίσης, θα υπάρχει 3D Audio και εκμετάλλευση όλων των εξαιρετικών λειτουργιών του DualSense χειριστηρίου στο PS5.

Ακόμη, από σήμερα μάλιστα οι παίκτες των GTAV και GTA Online στα PS4 και Xbox One μπορούν να μεταφέρουν με μία κίνηση την πρόοδό τους στις αντίστοιχες αναβαθμισμένες εκδόσεις φορτώνοντας το save στο Rockstar Games Social Club.

Τώρα, το μεγάλο ερώτημα είναι, θα είναι δωρεάν η αναβάθμιση των GTAV και GTA Online για όσους κατέχουν ήδη τα παιχνίδι στη προηγούμενη γενιά; Ακόμη δεν το γνωρίζουμε αλλά αν μπορούσα να κάνω ένα wild guess είναι πως δυστυχώς όχι. Μιλάμε για το ποιο επιτυχημένο παιχνίδι της εταιρείας και είμαι βέβαιος πως ακόμα και σε full price που λέμε να κυκλοφορήσει, πάλι θα κάνει τεράστιες πωλήσεις. Ίδωμεν, θα τα μάθουμε όλα εδώ παρέα μέσα από το Busted.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!