Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Η Naugthy Dog Σοκάρει και Εντυπώσεις από Hellblade ΙΙ | Game Recap #166»
Assassin's Creed Shadows
Assassin's Creed Shadows

Δείτε Gameplay από το νέο Assassin’s Creed Shadows (Βίντεο)

Τι tank είσαι ρε Yasuke!

Το αποψινό Xbox Games Showcase μας έφερε μια πρώτη ματιά στο gameplay του Assassin’s Creed Shadows και μια καλύτερη ματιά στον φεουδαρχικό ιαπωνικό κόσμο του.

Ένα φρέσκο τρέιλερ για το επερχόμενο action RPG της Ubisoft Quebec ξεκίνησε με γρήγορες σκηνές που έδειχναν την αλλαγή των εποχών, το πανταχού παρόν ιαπωνικό άνθος της άνοιξης, χιόνι το χειμώνα, καταρρακτώδης βροχή σε ένα λασπωμένο πεδίο μάχης γεμάτο πτώματα.

Στη συνέχεια είδαμε την shinobi πρωταγωνίστρια Naoe να τραβάει τους εχθρούς κάτω στο μακρύ γρασίδι και στη συνέχεια γρήγορα πλάνα της να εκτελεί το σήμα κατατεθέν της σειράς Assassin’s Creed, το rooftop parkour, με τη βοήθεια ενός σχοινιού. Φαίνεται επίσης ότι μπορούμε πλέον να κρυφοκοιτάζετε πίσω από τις γωνίες.

Ακριβώς ένα λεπτό μετά, το τρέιλερ αλλάζει και δείχνει τον σαμουράι ήρωα του Shadows, τον Yasuke, να ποδοπατά το τοπίο και στη συνέχεια να μετατρέπει ένα άλλο σύνολο εχθρών σε σουβλάκια με το γυαλιστερό του σπαθί.

Περισσότερα για το Assassin’s Creed Shadows θα δούμε και θα μάθουμε στο Ubisoft Forward της Δευτέρας (22:00 ώρα Ελλάδος) που θα δούμε και θα σχολιάσουμε παρέα για ακόμη μία φορά μέσα από το κανάλι μας στο YouTube.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!