Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Δείτε αποκλειστικά τρέιλερ του A Plague Tale: Requiem ενώ η αποκάλυψή του συνεχίζεται

Οι Asobo Studio και Focus Entertainment αποκάλυψαν αποκλειστικά βίντεο από το επερχόμενο παιχνίδι τους A Plague TaleRequiem, το sequel του πολυβραβευμένου A Plague TaleInnocence. Το νέο τρέιλερ που αποκαλύφθηκε στο Xbox & Bethesda Games Showcase 2022το οποίο προέρχεται εξ ολοκλήρου από εγγραφή στο Xbox Series X, είναι διαθέσιμο για να το παρακολουθήσετε. Το παιχνίδι παρουσιάζεται επίσης αυτή τη στιγμή στο διάσημο Φεστιβάλ Tribeca της Νέας Υόρκης. Περισσότερα θα ακολουθήσουν στο επερχόμενο Focus Entertainment Showcase με πρωταγωνιστή το A Plague TaleRequiem στις 23 Ιουνίου, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου εκτεταμένου gameplay τρέιλερ και της ημερομηνίας κυκλοφορίας!

Ετοιμαστείτε για την επόμενη A Plague Tale εμπειρία με μια γεύση από το gameplay του Requiem!

Ανακαλύψτε τη δράση που πρόκειται να φέρει το Requiem στη σειρά A Plague Tale, καθώς το τρέιλερ ακολουθεί την Amicia να χρησιμοποιεί νέα όπλα -συμπεριλαμβανομένου του τόξου και των μαχαιριών στη μάχη σώμα με σώμα- και να εξελίσσεται με τρόπο που το επιθυμούν οι παίκτες σε μια μεγάλη ποικιλία σκηνικών. Αφηγηματικά στοιχεία συμπληρώνουν τις σκηνές που ενημερώνουν για το διακύβευμα του παιχνιδιού, ανάμεσα στην απειλή της Macula και τα παιδιά που προσπαθούν να αντισταθούν στον πειρασμό της βίας.

Το A Plague Tale: Requiem στο Φεστιβάλ Tribeca!

Η φετινή διοργάνωση του φημισμένου Φεστιβάλ Tribeca ξεκίνησε, με την επίσημη υποψηφιότητα του A Plague TaleRequiem, προσεκτικά επιλεγμένο ανάμεσα στο line up των videogamesΑνακαλύψτε πώς δημιουργήθηκε το A Plague Tale με τη βοήθεια της ομάδας του Asobo Studio.

Παρακολυθήστε το Tribeca Showcase video

Μείνετε συντονισμένοι για την αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας με αποκλειστικό gameplay στις 23 Ιουνίου!

 Το Showcase της Focus Entertainment θα πραγματοποιηθεί σε δέκα ημέρες, μην χάσετε το αποκλειστικό υλικό του A Plague TaleRequiem που θα προβληθεί!

 Το A Plague TaleRequiem θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτόν τον χρόνο σε Xbox Series X|SPlayStation 5, PC και σε Cloud Version για το Nintendo Switch. Επισκεφθείτε το Focus Entertainment Store για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το A Plague TaleRequiem και ολόκληρο τον κατάλογο της Focus.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!