Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Το XBOX βγάζει ΝΕΕΣ κονσόλες και παρατά το Gaming ΑΝ... | Game Recap #137»
iPhone 15 Pro
iPhone 15 Pro

Death Stranding, AC Mirage και δύο Resident Evil έρχονται στο iPhone 15 Pro!

Μήπως αυτό είναι το μέλλον του Gaming;

Τα καινούρια iPhone αποκαλύφθηκαν πριν λίγες ώρες στο καθιερωμένο event της Apple και σε μια αναμφισβήτητα εκθαμβωτική επίδειξη της δύναμης του νέου Apple iPhone 15 Pro, ο τίτλος που γνωρίσαμε αρχικά στα PS4 και PS5, Death Stranding Director’s Cut έρχεται (native παρακαλώ!) στη συσκευή. Όχι, δεν πρόκειται για λάθος, ολόκληρη η εμπειρία της Kojima Productions θα είναι διαθέσιμη για να παίξουμε στην παλάμη των χεριών σας, όπως επίσης και το Resident Evil 4, το Resident Evil Village και το Assassin’s Creed Mirage! Wow!

Η Apple ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συνεχίζοντας την ηγετική θέση της Apple στα smartphones και τους επεξεργαστές του, ο A17 Pro φέρνει βελτιώσεις σε ολόκληρο το τσιπ, συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου επανασχεδιασμού GPU στην ιστορία της Apple. Η νέα CPU είναι έως και 10 τοις εκατό ταχύτερη με μικροαρχιτεκτονικές και σχεδιαστικές βελτιώσεις και η Neural Engine είναι τώρα έως και 2 φορές πιο γρήγορη, τροφοδοτώντας λειτουργίες όπως η αυτόματη διόρθωση και Perxonal Voice στο iOS 17. Η GPU pro-class είναι έως και 20 τοις εκατό ταχύτερη και ξεκλειδώνει εντελώς νέες εμπειρίες, διαθέτοντας μια νέα σχεδίαση 6 πυρήνων που αυξάνει τη μέγιστη απόδοση και την ενεργειακή απόδοση. Τώρα και με hardware-accelerated Ray-Tracaing, το οποίο είναι 4 φορές ταχύτερο από αντίστοιχο που βασίζεται σε λογισμικό, το iPhone 15 Pro προσφέρει πιο ομαλά γραφικά, καθώς και πιο καθηλωτικές εφαρμογές AR και εμπειρίες παιχνιδιού. Το iPhone 15 Pro φέρνει αληθινά παιχνίδια στην παλάμη των χεριών των χρηστών με τίτλους κονσόλας που δεν έχουν ξαναδεί σε smartphone».

Φυσικά, όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα αιχμής της Apple, θα μας κοστίσει μια μικρή περιουσία. Το iPhone 15 Pro θα πωλείται για 999£/999$ κατά την κυκλοφορία και αν θέλουμε να κάνουμε αναβάθμιση σε οθόνη 6,7 ιντσών, θα χρειαστεί να πληρώσουμε 1.199£ / 1.199$ για το μοντέλο Max. Θα λάβουμε επίσης χώρο αποθήκευσης (μόνο) 128 GB με την πιο βασική επιλογή, επομένως πιθανότατα θα χρειαστούμε πολύ περισσότερο χώρο εάν σκοπεύουμε να παίξουμε το Death Stranding και τα υπόλοιπα μεγάλα παιχνίδια.

Ωστόσο, είναι συναρπαστικό το πώς κλείνει δραμτικά το κενό ανάμεσα σε κονσόλες και κινητά όσον αφορά την αναπαραγωγή παιχνιδιών μεγάλου μεγέθους. Θα είναι ενδιαφέρον βέβαια να δούμε και πόσο καλά αποδίδουν παιχνίδια όπως το Death Stranding στο iPhone.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!