Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Τι έκανες εκεί ρε XBOX αλλά... | Game Recap #167»

Cobra Kai: Πότε θα έρθει ο 4ος κύκλος

Και ευτυχώς δεν θα είναι ο τελευταίος

Το Cobra Kai είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση. Στην αρχή ήταν μία υποτιμημένη σειρά, ένα underdog show του YouTube Premium που εν μία νυκτί έγινε μία σειρά με φανατικό κοινό που κάθε κυκλοφορία ενός νέου κύκλου κάνει ρεκόρ προβολών στο Netflix.

Έτσι, και χωρίς καμία έκπληξη, ανακοινώθηκε πως ο 4ος κύκλος είναι καθοδόν, καθώς πριν λίγες μέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματά του. Φυσικά και δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμη, παρόλα αυτά γνωρίζουμε μέσω ενός tweet του δημιουργού Jon Hurwittz, πως η νέα σεζόν θα έρθει περίπου έναν χρόνο από την προβολή της 3ης, δηλαδή ή τον Δεκέμβριο του 2021 ή τον Ιανουάριο του 2022. Και στις δύο περιπτώσεις, η αναμονή είναι μεγάλη, ιδίως μετά το δυνατό τέλος του 3ου κύκλου.

Τέλος, όσοι πίστευαν πως η 4η σεζόν θα είναι και η τελευταία, τότε μπορούν με χαρά να διαπιστώσουν πως το Cobra Kai θα συνεχιστεί σίγουρα για δύο ακόμα κύκλους μιας και οι δημιουργοί της σειράς αποκάλυψαν πως ναι μεν έχουν ήδη το φινάλε στο μυαλό τους, αλλά η ιστορία έχει “πολύ ψωμί ακόμα”.

Επίσης, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!