Χρήστης του Reddit ανακάλυψε έκπληξη στο config του Cyberpunk 2077 για PC

Ο χρήστης του Reddit ThePhoenixRoyal ανακάλυψε κάποια πολύ ενδιαφέροντα πράγματα στο configuration file του Cyberpunk 2077. Όπως αναφέρει, έχει ένα αρκετά αξιόπιστο μηχάνημα για gaming που του δίνει τουλάχιστον 60fps σε 1440p ανάλυση. Αλλά στο Cyberpunk 2077 έπιανε 30-50 fps στα 1080p με low presets.

Όντας προγραμματιστής στη C# είπε να ρίξει μια ματιά στο configuration file του παιχνιδιού. Μετά από λίγο ψάξιμο ανακάλυψε κάτι περίεργο. Η RAM (PoolCPU) και VRAM (PoolGPU) που διατίθεται στο παιχνίδι είναι ίδια με αυτές που δίνονται για XBOX ONE και PS4.

Αυτό του έκανε εντύπωση και είπε να φτιάξει τις τιμές ανάλογα με το PC του. Μετά από αυτό είδε και την κάρτα του (1080ti) και τον επεξεργαστή του (i7 4790k) να λειτουργούν στο μέγιστο σε σχέση με πριν που υπολειτουργούσαν. Ενώ κατάφερε να περάσει τα 60fps στα 1440p με high presets.

Η CDPR δεν έχει σχολιάσει ακόμη κάτι για αυτό, ενώ όσοι από εσάς θέλετε να ασχοληθείτε, το αναλυτικό guide είναι στο link της πηγής μέσα στο οποίο αναφέρονται τα υπέρ, τα κατά και τα πιθανά ρίσκα.

Πηγή: Reddit

 

Επίσης, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Η DICE αποκαλύπτει ένα νέο χάρτη για το Battlefield 4