Δείτε εδώ το νέο μας Βίντεο: «Το πιο χρήσιμο αξεσουάρ του PS5»

Χαμηλές… “πτήσεις” για τη σειρά Galaxy S22

Η Samsung ανέμενε από την κορυφαία σειρά της, να την καθιερώσει και να ισχυροποιήσει τη θέση της ως ο κορυφαίος κατασκευαστής αλλά οι πωλήσεις των Galaxy S22 απέτυχαν να φτάσουν το συγκεκριμένο στόχο.

Σύμφωνα με πηγές από την Κορέα, η Samsung αύξησε την μέση τιμή πωλήσεων μόλις 2% στο ίδιο διάστημα που η αντίστοιχη αύξηση της Apple είναι 7%. Τοπικοί αναλυτές επισήμαναν ότι εικόνα της Samsung στις κορυφαίες κατηγορίες, πιθανόν να “τσαλακωθεί” παγκοσμίως αφού το κορυφαίο σε πωλήσεις μοντέλο της ήταν το πολύ οικονομικό Galaxy A12. Επιπλέον, οι πωλήσεις των foldables πήγαν πολύ χειρότερα σε σχέση με τις προσδοκίες όσον αφορά (κυρίως) στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών. Μάλιστα, η μείωση αναμένεται να συνεχίσει σταθερά ακόμα και την εορταστική περίοδο.

Με βάση τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, η σειρά Galaxy S22 δεν θα πλησιάσει καν το στόχο των 30 εκατομμυρίων πωλήσεων που είχε τεθεί από την Samsung πριν από την έλευση των Galaxy S23. Τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι τα έσοδα της εταιρείας έπεσαν κατά 4% και το μερίδιο αγοράς στην κατηγορία των smartphones μειώθηκε κατά 0,2%

Το Galaxy Z Flip4 φαίνεται να είναι το μεγαλύτερο πλήγμα για τη Samsung, αφού, σύμφωνα με τo DSCC, το νέο foldable της εταιρείας έχει μείνει πολύ πίσω στις πωλήσεις σε σχέση με το Galaxy Z Flip3 κυρίως στον Καναδά, τις Η.Π.Α., την Ιαπωνία και την Κίνα.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

Πηγή