Διέρρευσαν τίτλος και σκηνικό του νέου Call of Duty;

Αν και δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση από την Activision, υπάρχει υποψία μετά βεβαιότητας ότι νέο παιχνίδι Call of Duty θα κυκλοφορήσει από την Treyrach τον ερχόμενο Νοέμβριο.Χωρίς να υπάρχει όμως επίσημη ενημέρωση έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες πρώτες φημολογίες σχετικά με τον τίτλο και το σκηνικό του παιχνιδιού.

Οι πληροφορίες σήμερα προκύπτουν από τον insider Marcus Stellars (να τον έχει καλά η μάνα του αλλά δεν τον γνωρίζω) και αναφέρουν ότι το Call of Duty του 2018 θα ονομάζεται Call of Duty: Black Ops 4 και θα διαδραματίζεται σε σύγχρονο περιβάλλον αλλά όχι τόσο σύγχρονο που θα πετάμε και θα κάνουμε διπλά και τριπλά άλματα.

Μάλιστα αναφέρεται ότι το Call of Duty: Black Ops 4 θα κυκλοφορήσει και σε Nintendo Switch με υποστήριξη DLC, HD Rumble και αισθητήρων κίνησης. Παρόλα αυτά η έκδοση του Switch θα είναι port από εταιρεία εξοικειωμένη με παιχνίδια Call of Duty.

Οφείλω να επισημάνω ξανά ότι τέτοιου είδους φημολογίες προφανώς κι έχουν ενδιαφέρον αλλά δεν είναι για να τις παίρνετε και τοις μετρητοίς.

Πως θα σας φαινόταν λοιπόν ένα Call of Duty: Black Ops 4, εφόσον ισχύουν οι φήμες, με τα παραπάνω χαρακτηριστικά; Αφήστε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Διέρρευσε το Remaster του Red Dead Redemption (φήμη)