Δείτε εδώ το νέο Βίντεο: Η εμπειρία και τα παιχνίδια του νέου PlayStation Plus (Extra/Premium)

Busted Movie Weekend | Δείτε την πρόταση μας

Το Busted Movie Weekend επιστρέφει αν και είμαστε σε καλοκαιρινούς ρυθμούς και οι περισσότεροι από εμάς βρίσκονται σε καλοκαιρινό mode. Όμως είμαστε εδώ να σας προτείνουμε ταινίες τις οποίες κατά καιρούς βλέπουμε και θέλουμε να σας τις προτείνουμε.

Πάμε να δούμε εν συντομία την πρόταση μας.

The Outfit ( Το κοστούμι) 2022

Graham Moore

Πρωταγωνιστές : Mark Rylance, Zoey Deutch, John Gumley-Mason

Είδος: Εγκληματική, Μυστηρίου

Λίγα λόγια για την ταινία

Η ταινία Τhe Outfit εστιάζει στον χαρακτήρα  Λέοναρντ , έναν Άγγλο ράφτη ο οποίος μετά από μια προσωπική τραγωδία μετακομίζει στο Σικάγο των ΗΠΑ. Εκεί λειτουργεί ένα μικρό ραφείο όπου ράβει κοστούμια για οικονομικά εύρωστους ανθρώπους και συγκεκριμένα για μια οικογένεια γκάγκστερ που εδρεύει στην πόλη. Οι ανατροπές που θα συμβούν μέσα σε αυτό το ραφείο θα είναι πάρα πολλές και ουσιαστικά η όλη ταινία είναι γυρισμένη στο χώρο αυτό. Σημαντικό ρόλο στην ταινία έχει η εξαιρετική ερμηνεία του Mark Rylance o οποίος παλιότερα είχε βραβευτεί και με βραβείο Όσκαρ στην ταινία Bridge of Spies αλλά σαφώς και μέσα και από άλλες ταινίες.

Δείτε το trailer της ταινίας


Λόγος για να το δεις

Για τους λάτρεις των εγκληματικών ταινιών και όχι μόνο,  καθώς είναι εξαιρετική ως προς τις ερμηνείες και σίγουρα δεν πρέπει να την προσπεράσεις.


Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!