Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Τι έκανες εκεί ρε XBOX αλλά... | Game Recap #167»

Borderlands 3: Τι μάθαμε από την αποκάλυψή του

Από της 1 Μαΐου στο Twitch η Gearbox οργάνωσε για τους streamers ένα μοναδικό event για την επίδειξη gameplay του αναμενόμενου Borderlands 3. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης παρουσιάστηκαν νέοι μηχανισμοί χειρισμού και το γραφικό περιβάλλον του game. Ακόμη η Gearbox παρουσίασε τη νέα εφαρμογή της για το Twitch για την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.Στο gameplay reveal έκαναν το ντεμπούτο τους η Amara – The Siren και ο Zane – The Operative τους οποίους θα αναλύσουμε λεπτομερώς σε επερχόμενο άρθρο οπότε έχετε το νου σας. Γενικά ο χειρισμός δεν έχει αλλάξει, αλλά υπάρχουν προσθήκες όπως το slide και περισσότερα skill που έχουμε στη διάθεση μας. Για κάθε χαρακτήρα υπάρχει δυνατότητα επιλογής από 3 διαφορετικά skill αντί για 1 standard skill που είχαμε στο Borderland 2, η επιλογή γίνεται από το skill tree και ανάλογα τα skill points, μπορούμε να εξελίξουμε ξεχωριστά κάθε ένα. Μια ξεχωριστή δυνατότητα του χαρακτήρα Zane, είναι πως μπορεί να χρησιμοποιεί δύο skill ταυτόχρονα, χάνοντας όμως τη δυνατότητα χρήσης των grenade. Σε κάποια σημεία παρατήρησα διαλόγους από το χαρακτήρα που είχε επιλέξει ο streamer και ότι σε κάποιες αποστολές ακόμη και στο single player υπάρχει ΑΙ companion για να βοηθήσει.

Όσον αφορά τα γραφικά, έχει χρησιμοποιηθεί η Unreal Engine 4, δίνοντας μια πιο ρεαλιστική αίσθηση στο περιβάλλον αλλά κρατώντας το artistic σχεδιασμό του game. Πολύ ωραία και έντονα physics στο σε συνδυασμό με το gore κάνει το game να ανήκει σε mature κατηγορία. Ακόμη παρατήρησα πως θα υπάρχει environmental damage και θα αλλάζει το περιβάλλον μάχης και ότι το hub έχει διαμορφωθεί σε μια πιο lite έκδοση μεγαλύτερη λειτουργικότητα. Επιπλέον, παρατήρηση ήταν πως καθώς ανακάλυπτε το χάρτη το minimap άλλαζε χρώμα δίνοντας τη δυνατότητα να γνωρίζουμε ποιο μέρος του χάρτη έχουμε διερευνηθεί.

Στο τομέα του loot έχουμε όπως και στα παλαιότερα Borderlands τα κλασικά 4 weapon, ασπίδα, grenade και δυο ακόμη επιλογές που είναι άγνωστο τι θα προσφέρουν. Στο θέμα των όπλων, για ότι weapon σηκώνουμε θα υπάρχουν δύο λειτουργίες ανάλογα με το attachment που θα είναι εξοπλισμένο. Επίσης θα υπάρχουν επιπλέον elements, δίνοντας αμέτρητες επιλογές σε κάθε gamer. Η μετακίνηση στους πλανήτες του Borderlands θα γίνεται με διάφορα οχήματα τα οποία θα ξεκλειδώνουμε καθώς εξελίσσεται το game και μπορούμε να τα τροποποιήσουμε όπως επιθυμούμε από τους Catch a Ride σταθμούς.

Ποιά η γνώμη σας για το gameplay reveal του νέου Borderlands 3; Πείτε μας στα σχόλια.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!