Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

The Blackout Club, το νέο co-op horror παιχνίδι της Question

Πριν κάποια χρόνια, ορισμένοι πρώην developers του Bioshock και του Dishonored δημιουργούσαν ένα ολοκαίνουριο studio με το όνομα Question. Μετά από ένα σχετικά επιτυχημένο ντεμπούτο με το The Magic Circle, το studio ανακοίνωσε το επόμενο του project, το οποίο έχει την μορφή του first person co-op horror. To όνομα αυτού; The Blackout Club!

Στο The Blackout Club, ένα γκρουπ εφήβων σε μια μικρή πόλη αντιμετωπίζει παράξενα blackouts και ξυπνά σε φαινομενικά τυχαίες τοποθεσίες. Ένα μέλος του γκρουπ εξαφανίζεται και ενώ οι ίδιοι οι κάτοικοι θεωρούν ”παραμύθια” τα συγκεκριμένα blackouts, η παρέα αποφασίζει να ενώσει τις δυνάμεις της, προκειμένου να λύσει το μυστήριο και να βρεθεί ο χαμένος φίλος τους. Αυτό που θα ανακαλύψουν είναι μια μυστική οργάνωση με επικεφαλείς τους ενήλικες της μικρής πόλης, οι οποίοι φαίνονται να είναι υπεύθυνοι για την μεταφυσική δραστηριότητα που βιώνει η περιοχή. (Δε νομίζω να περνάει από το μυαλό σας το Stranger Things…)

Όσο αφορά το gameplay, το The Blackout Club θα διαθέτει προσαρμοσμένους χαρακτήρες, εκ των οποίων ο καθένας έχει μοναδικά abilities αλλά και loadouts. Οι παίκτες θα μπορούν να ανεβαίνουν level, να αποκτούν skills και να βελτιώνουν τους χαρακτήρες τους μέχρι και το τέλος μιας αποστολής. Επιπλέον, το παιχνίδι υποστηρίζει co-op drop-in drop-out για 4 παίκτες, οι οποίοι θα πρέπει να συνεργαστούν στην εξερεύνηση της γειτονιάς αλλά και των ζοφερών σηράγγων της πόλης, προκειμένου να μαζέψουν αρκετά βιντεοσκοπημένα στοιχεία για να αποδείξουν την ανησυχητική πραγματικότητα που μαστίζει την πόλη.

Όπως φαίνεται εξάλλου, το παιχνίδι δείχνει εμπνευσμένο από ταινίες τρόμου για εφήβους. Το The Blackout Club λογικά θα προσφέρει μια μοναδική gaming εμπειρία και η κυκλοφορία του αναμένεται για τις αρχές του 2019. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το παιχνίδι. Για παράδειγμα, οι προσαρμοσμένοι χαρακτήρες θα διαθέτουν ξεχωριστές προσωπικότητες και θα κουβαλάνε με τον δικό τους τρόπο την ιστορία η απλά θα γεμίζουν τον χώρο; Το τοπικό co-op θα συμπίπτει αρμονικά με αυτό του online play; Τι ειδών abilities θα έχουν οι πρωταγωνιστές της ιστορίας στη διάθεσή τους;

Οι απαντήσεις λογικά θα έρθουν αργότερα και μέσα στα πλαίσια του pre-launch. Φυσικά, είναι πολύ νωρίς για να εξάγουμε συμπεράσματα τόσο για το gameplay όσο και για το στήσιμο της ιστορίας. Παρ’όλα αυτά, δείχνει αρκετά συναρπαστικό για horror story και η εστίαση του στο co-op θα μπορούσε να το ξεχωρίσει ανάμεσα σε πολλούς άλλους horror τίτλους που βρίσκονται υπό επεξεργασία αυτό τον καιρό. Αναμένουμε για νεότερα.

Το The Blackout Club θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

 

 

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!