Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Για όσους περιμένουν ΜΕΓΑΛΑ αποκλειστικά στο PS5 | Game Recap #154»

Αυτό είναι το νέο και τεράστιο Update της Sony για το PlayStation 5

Τέρας

Με την εκκίνηση του νέου έτους η Sony δείχνει έτοιμη να δώσει τα πάντα για να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα στη κονσόλα του PS5.

Ο συγκεκριμένος μήνας και η περίοδος η οποία έρχεται έχει releases τίτλων όπως Tekken 8, Helldivers 2 αλλά και το επικό Final Fantasy VII Rebirth το οποίο περιμένουμε πως και πως. Για όλους αυτούς τους λόγους, η Sony αποφάσισε τη κυκλοφορία ενός νέου Update για το Software της κονσόλας της.

Παρότι λοιπόν η Beta version του Update θα είναι αρχικά σε λίγες επίλεκτες χώρες, η Sony θα κυκλοφορήσει ολόκληρο το Update στους επόμενους μήνες.

Αρχικά η πρώτη αλλαγή αφορά το τον ήχο και τη ποιότητα του από το ηχείο του DualSense και του DualSense Edge. Επίσης το Noice Cancel θα βελτιωθεί μέσω μίας Α.Ι. τεχνολογίας. Τέλος ο ήχος που θα βγαίνει από το ηχείο του Controller θα είναι σαφώς πιο δυνατός.

Φυσικά πάντοτε θα μπορείτε να κάνετε Adjust τον ήχο από το Control Center.

Μία επίσης καινούργια και πανέξυπνη ιδέα θα υπάρχει στο επόμενο update. Παίκτες οι οποίοι παρακολουθούν μέσω Share Screen ένα παιχνίδι θα μπορούν να επεμβαίνουν στο gameplay. Αυτό θα γίνεται μαρκάρωντας περιοχές ή θα μπορούν να χρησιμοποιούν emojis κάνωντας το παιχνίδι ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Τέλος θα μπορείτε μέσω του νέου update να κάνε adjust το Brightness των παιχνιδιών. Συγκεκριμένα η οδός την οποία ακολουθεί κάποιος είναι η εξής:

[Settings] > [System] > [Beep and Light] > [Brightness]

Ποια η γνώμη σας για το νέο update;

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!