Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Η Naugthy Dog Σοκάρει και Εντυπώσεις από Hellblade ΙΙ | Game Recap #166»
Assassin's Creed Shadows
Assassin's Creed Shadows

Αυτό είναι το Assassin’s Creed Shadows που θα τρελάνει κόσμο

Naoe ή Yasuke;

Η Ubisoft αποκάλυψε το Assassin’s Creed Shadows με ένα κινηματογραφικό trailer σχεδόν τεσσάρων λεπτών, ανακοινώνοντας την ημερομηνία κυκλοφορίας στις 15 Νοεμβρίου 2024

Ζήστε τις αλληλένδετες ιστορίες της Naoe, μιας έμπειρης δολοφόνου Shinobi από την επαρχία Iga, και του Yasuke, του ισχυρού σαμουράι με αφρικανικές ρίζες. Με φόντο την ταραχώδη περίοδο Sengoku, αυτό το δίδυμο θα ανακαλύψει το κοινό του πεπρωμένο καθώς σηματοδοτούν μια νέα εποχή για την Ιαπωνία».

Θα μπορείτε να παίξετε είτε ως δολοφόνος shinobi Naoe είτε ως samuari Yasuke. Με φόντο τη φεουδαρχική Ιαπωνία, θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε “θεαματικές πόλεις-κάστρα και πολυσύχναστα λιμάνια σε ειρηνικά ιερά και ποιμενικά τοπία“, τα οποία θα έχουν “απρόβλεπτο καιρό και μεταβαλλόμενες εποχές“. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των δύο χαρακτήρων ανά πάσα στιγμή, επιτρέποντάς σας να προσεγγίζετε τις αποστολές με διάφορους τρόπους. Το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας θα έχει κοινές αποστολές και για τους δύο χαρακτήρες αλλά όπως είναι και λογικό ο κάθε χαρακτήρας ξεχωριστά θα έχει και ορισμένες αποκλειστικές.

Κάντε master και τα δύο playstyles των πρωταγωνιστών, προσεγγίστε τις αποστολές με όποιον χαρακτήρα προτιμάτε, καθώς ο καθένας έχει τη δική του εξέλιξη, στατιστικά, δεξιότητες και εξοπλισμό.”

Όπως συνηθίζεται για τα παιχνίδια της Ubisoft, υπάρχει μια τυπική έκδοση (69,99 £ / 69,99 $), μια Gold Edition που περιλαμβάνει το season pass για δύο DLC και τρεις ημέρες πρώιμης πρόσβασης (94,99 £ / 109,99 $) και στη συνέχεια μια Ultimate Edition (114,99 £ / 129,99 $ ) που συνδυάζει διάφορα skins, skill points, ένα φίλτρο Photo Mode, season pass και την πρώιμη πρόσβαση. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PS5, Xbox Series X|S, Ubisoft+, Amazon Luna, Macs με Apple Silicon μέσω Mac App Store και Windows PC μέσω των Ubisoft Store και Epic Games Store.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!