Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Αυτή η εβδομάδα αναμένεται μεγάλη για το PlayStation (Photo)

Σύμφωνα με αναφορές

Πριν λίγα εικοσιτετράωρα σας είχαμε μεταφέρει τις αναφορές που ερχόταν από το Bloomberg κυρίως πως μέσα στις επόμενες επτά ημέρες, δηλαδή αυτή την εβδομάδα θα έχουμε τα αποκαλυπτήρια του Project Spartacus από το PlayStation, το οποίο θα είναι όπως έχουμε ξαναπεί ένα νέο μοντέλο συνδρομητικής υπηρεσίας που συγχωνεύει στην ουσία τα PlayStation Plus και PS Now σε διαβαθμιζόμενης κλίμακεα συνδρομή. Επίσης υπήρχε μια φήμη προχθές σχετικά με τις τιμές αυτής τη διαβαθμιζόμενης συνδρομής, οι οποίες μεταξύ μας μου φαίνονται και αν προσέξετε λίγο παραπάνω τη σχετική φωτογραφία είμαι σίγουρος και σε σας πω κάνει μέχρι και μπαμ ότι είναι ψεύτικη.

Παρόλα αυτά αν υποθέσουμε ότι το Bloomberg θα βγει σωστό έχουμε και τον γνωστό γνώστη του χώρου του Gaming (όπως μπορείτε να δείτε και στη photo από το Twitter παρακάτω), Greg Miller, να αναφέρει πως έστω και μία από τις τρεις φήμες που γνωρίζει να αποκαλυφθούν αυτή την εβδομάδα, θα την αναγάγει σε πολύ μεγάλη για το PlayStation.

https://twitter.com/GameOverGreggy/status/1508105011691081730?s=20&t=Lck7_bPcxEAVp1w7AEJZKA

Εδώ θα είμαστε λοιπόν στο Busted για να δούμε ότι προκύψει παρέα αλλά και να το σχολιάσουμε στην εβδομαδιαία εκπομπή μας στο YouTube, Game Recap.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!