Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Αυτές είναι οι «μεγάλες» Gaming κυκλοφορίες του Μαΐου (Βίντεο)

Έχει... ψωμάκι ο Μάιος

Η αλήθεια είναι ότι διανύουμε, μετά από ένα δυνατό ξεκίνημα του έτους κυρίως από πολύ δυνατές αποκλειστικές κυκλοφορίες του PlayStation (PS5,PS4), μία περίοδο «ανομβρίας» από δυνατές και μεγάλες Gaming κυκλοφορίες. Παρόλα αυτά εντόπισα κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές που θα εμφανιστούν στα ράφια των καταστημάτων και στα stores των κονσολών σχεδόν από τη μέση του μήνα και μετά.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1 – Sniper Elite 5

Εδώ είναι και η αγαπημένη μου επιλογή του Μαΐου, με το sequel του Sniper Elite 4 που έρχεται στις 26 Μαΐου και όπως λέει και τίτλος έχουμε στην κατοχή μας έναν sniper-ά σε προοπτική τρίτου προσώπου. Χρειάζεται τακτική, στρατηγική και φυσικά δεξιότητα για να πετυχαίνουμε τα καλύτερα X-Ray kills. Αν δεν κάνω λάθος θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα και στο Xbox Game Pass!

2 – Vampire: The Masquerade – Swansong

Ένα γνωστό και αναμενόμενο κατά τα άλλα RPG που θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου και αποτελεί ένα single player παιχνίδι που θα έχουμε στον έλεγχό μας τρία βαμπίρ με διαφορετικές ικανότητες.

3 – Evil Dead: The Game

Το οποίο κυκλοφορεί στις 13 Μαΐου θα εκτιμήσουν δεόντος οι horror fans, με ένα survival horror video game που βασίζεται στο franchise του Evil Dead. 

Ποιο από αυτά σας κάνει τη μεγαλύτερη αίσθηση; Υπάρχουν κάποια άλλη κυκλοφορία το Μάιο που σας κάνει κλικ και δεν είναι στην παραπάνω λίστα;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!