Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Οι αντιδράσεις για The Last of Us Part 2 Remastered στο PS5 | Game Recap #146»

Αυτά είναι τα δωρεάν PSN Avatars που δίνει η Sony στο PlayStation

Πανέμορφα έως μοναδικά

Η Sony για να γιορτάσει τον ένα χρόνο ζωής του ανανεωμένου PS Plus, το οποίο είναι γνωστό πλέον ώς PS Plus Extra και PS Plus Premium, δίνει μερικά εξαιρετικά Avatars εντελώς δωρεάν για το προφίλ σας. Συνολικά είναι 5 και για να τα αποκτήσετε απλά πρέπει να μπείτε στο link εδώ.

Πηγαίνοντας κάτω στη σελίδα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι claim τον κωδικό, Login στο account  σας και redeem μέσω του PS Store. Τα συγκεκριμένα Avatars έχουν ως κεντρική ιδέα τίτλους όπως το Uncharted: Legacy of Thieves Collection, Rift Apart, Kena: Bridge of Spirits, Tchia και το Horizon Forbidden West. Τα δωρεάν avatars μπορείτε να τα δείτε στη φωτογραφία παρακάτω.

Πέρα όμως από τα Avatars αυτά μπορείτε να κάνετε δικό σας, εντελώς δωρεάν ένα PS Plus Wallpaper. Το συγκεκριμένο Wallpaper μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο desktop σας ή στο κινητό σας τηλέφωνο. Το συγκεκριμένο Wallpaper έχει χαρακτήρες που αρκετοί από εμάς έχουμε αγαπήσει όπως τον Kratos από το God of War ή τον Hunter από το Bloodborne. Η απεικόνιση είναι αρκετά εντυπωσιακή. Απολαύστε τη.

Εσείς θα κάνετε claim τα δικά Αvatar και το Wallpaper ή θα τα κάνετε Pass;

 

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!