Αυτά είναι τα χειριστήρια του νέου PlayStation VR στο PS5 (φήμη) (pic)

Με adaptive triggers και haptic feedback

Το PlayStation VR ακόμα και σήμερα αποτελεί μια από τις πιο φθηνές λύσεις για μια αρκετά καλή εμπειρία VR. Με την επιτυχία του, η Sony είναι στην διαδικασία δημιουργίας μιας νέας συσκευής και το ιντερνέτ έχει γεμίσει από πληροφορίες και φήμες για το νέο PlayStation VR 2, αφού λάδι στην φωτιά έριξε και η ίδια όπου ανακοίνωσε και επίσημα το νέο VR χωρίς πολλές πληροφορίες αλλά ούτε και φωτογραφίες.

Αυτό που βρέθηκε είναι μια πατέντα στην οποία λέγεται πως βλέπουμε μια πρωτότυπη έκδοση των χειριστηρίων. Στα χαρτιά για την πατέντα βρέθηκαν διάφορες πληροφορίες και μέσα σε αυτές αναφορές για adaptive triggers όπως έχει και το DualSense, αλλά και Haptic Feedback. Στο θέμα άνεσης φαίνεται πω η εταιρία έχει αφιερώσει αρκετές ώρες διότι μια ακόμα πληροφορία που είδαμε είναι πως το νέο VR  θα συνδέεται με ένα μόνο καλώδιο στο PS5.

Όλα αυτά τα Features μας κάνουν να πιστεύουμε ότι οι τιμές θα είναι υψηλότερες όπως και στο DualSense παρόλο που στην εταιρία υπάρχει η λογική της προσιτής κονσόλας προς το μεγαλύτερο μέρος του κοινού της. Μένει μόνο να περιμένουμε για περισσότερες πληροφορίες από την ;ίδια που λογικά θα έχουμε φέτος.

Να επισημάνουμε πως ότι αναφέρεται στο παρών να ληφθεί με την επιφύλαξη της φήμης μιας και η εταιρία δεν έχει ανακοινώσει κάτι σχετικό πέρα από την αρχική ανακοίνωση του PlayStation VR του PS5.

.Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Launch gameplay trailer για το Destiny