Δείτε εδώ το νέο μας Βίντεο: «Το πιο χρήσιμο αξεσουάρ του PS5»

Axon 40 Ultra Space Edition: Αποκαλύφθηκε με RAM έως 18GB

Η ZTE ανακοίνωσε την Space Edition του Axon 40 Ultra που έρχεται με βελτιώσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της συσκευής.

Η πιο εντυπωσιακή προσθήκη θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι οι νέες εκδόσεις μνήμης και αποθηκευτικού χώρου. Συγκεκριμένα, η επιλογή μπορεί να γίνει ανάμεσα σε 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου και 18GB RAM με 1TB αποθηκευτικού χώρου. Θυμίζουμε ότι το απλό Axon 40 Ultra κυκλοφορεί σε πολλές εκδόσεις, ξεκινώντας από 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου.

Είναι φανερό ότι έχει αλλάξει λίγο και το design της συσκευής σε σχέση με την απλή έκδοση. Στο πίσω μέρος πλέον υπάρχει ένα κεραμικό υλικό που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να δίνει ένα ιδιαίτερο texture στην επιφάνειά του ενώ η εταιρεία έχει “πειράξει” και το bump της κάμερας.

Κατά τα άλλα, είναι σχεδόν το ίδιο τηλέφωνο με αυτό που ανακοινώθηκε φέτος τον Μάιο. Έχει οθόνη AMOLED 6,8 ιντσών με 120Hz ρυθμό ανανέωσης και 16MP κάμερα κάτω από την οθόνη. Στο εσωτερικό του υπάρχει ο Snapdragon 8 Gen 1 και στο πίσω μέρος βρίσκουμε τρεις κάμερες των 64MP. Ο ένας φακός εκτελεί χρέη wide κάμερας, ο άλλος ultra wide και ο τρίτος είναι περισκοπικός φακός. Η μπαταρία του έχει φορτίο 5000mAh και μπορεί να φορτίσει με ταχύτητες έως 80W σε σχέση με τα 65W της απλής έκδοσης.

Το ZTE Axon 40 Ultra Space Edition είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στην Κίνα και θα ξεκινήσει να αποστέλλεται από τις αρχές Δεκεμβρίου. Η έκδοση 12GB/512GB πωλείται στα 800 ευρώ περίπου ενώ το 18GB/1TB ανέρχεται στα 1035 ευρώ.

This slideshow requires JavaScript.

 

Πηγή

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!