Αυτές είναι οι εταιρείες που θα παρευρεθούν στο Summer Game Fest 2021

PlayStation, EA και Xbox θα συμμετάσχουν στις ανακοινώσεις του event

Απέχουμε μόλις μερικές εβδομάδες από τον Ιούνιο και μάθαμε τις πρώτες πληροφορίες για το επερχόμενο Summer Game Fest 2021 του Geoff Keighley, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει Πέμπτη 10 Ιουνίου και ώρα 21:00 Ελλάδος. Όπως μας έχει συνηθίσει με τις παρουσιάσεις του, θα περιλαμβάνονται αποκαλύψεις νέων τίτλων και μουσικές παραστάσεις με θεματολογία τα βιντεοπαιχνίδια.

Παρόλο που δεν αποτελεί μέρος της επερχόμενης E3 2021, οι συμμετοχές εταιρειών είναι πολλές, με κύρια απουσία να είναι αυτή της Nintendo, η οποία όμως θα παρευρεθεί στην Ε3. Κάποια από τα ονόματα που θα συμμετάσχουν είναι το PlayStation, Xbox και EA Games (που αν και έχει κανονίσει το δικό της event, πιθανότατα θα κάνει το πρώτο teasing των νέων τίτλων της).

Ακολουθεί αναλυτικά κάθε εταιρεία που συμμετάσχει στο Summer Game Fest 2021:

2K, Activision, Amazon Games, Annapurna Interactive, Bandai Namco Entertainment, Battlestate Games, Blizzard Entertainment, Capcom, Devolver Digital, Dotemu, Electronic Arts, Epic Games, Finji, Frontier, Gearbox Publishing, Hi-Rez Studios, Inner Sloth, Koch Media, Mediatonic, MiHoYo, PlayStation, Psyonix, Raw Fury, Riot Games, Saber Interactive, SEGA, Steam, Square Enix, Tribeca Festival, Tencent Games, Warner Bros. Games, Ubisoft, Wizards of the Coast, Xbox

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!