Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Η Naugthy Dog Σοκάρει και Εντυπώσεις από Hellblade ΙΙ | Game Recap #166»

Atari VCS – Αναβάθμιση χαρακτηριστικών αλλά με καθυστέρηση κυκλοφορίας

Καιρό τώρα το Atari VCS προωθείται ως μία εναλλακτική λύση τον χώρο των κονσολών, που φαίνεται να συνδιάζει τα καλύτερα στοιχεία κονσολών με αυτά ενός PC.

Πριν καιρό, σας ενημερώσαμε για το hardware που θα φέρει η κονσόλα αυτή της Atari, όπως και την αναβάθμιση στη μνήμη RAM. Μόλις χθές όμως ενημερωθήκαμε για μια ακόμη αναβάθμιση του συστήματος, αυτή τη φορά στην AMD APU του συστήματος. Συγκεκριμένα, η Bristol Ridge A10 θα αντικατασταθεί με ένα ανανεωμένο SoC (System-on-Chip) Ryzen, 2 πυρήνων Zen στα 14nm, σε συνδυασμό με Radeon Vega GPU (κάρτα γραφικών). Όπως τονίζει η εταιρία, αυτή η αλλαγή θα κάνει το σύστημα γρηγορότερο, δροσερότερο και οικονομικότερο στην κατανάλωση, ενώ ενσωματώνει και Ethernet αλλά και υπσοτήριξη Native 4K video με HDCP.

Περισσότερες λεπτομέριες θα γίνουν διαθέσιμες κοντά στην κυκλοφορία του προϊόντος, η οποία είναι και το δεύτερο θέμα μας, η οποία πλέον προορίζεται για το τέλος του 2019 στην Β. Αμερική. Τέλος η Atari σημειώνει ότι θα μας ενημερώσει για οτιδήποτε άλλο προκύψει με την ανάπτυξη της νεώτερης κονσόλας της.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!