Δείτε εδώ το νέο Βίντεο: Η εμπειρία και τα παιχνίδια του νέου PlayStation Plus (Extra/Premium)

Astro Slide 5G: Επίσημα με φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον (και… σίγουρα νοσταλγικό) smartphone ανακοίνωσε η Planet Computers στο πλαίσιο της CES 2022. Ο λόγος για το Astro Slide 5G, μία συσκευή με φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY το οποίο εμφανίζεται κάνοντας slide ο χρήστης.

Το Astro Slide 5G έρχεται με φωτιζόμενο πληκτρολόγιο το οποίο ουσιαστικά κρύβεται κάτω από την οθόνη με τη βοήθεια ενός πολύ μαζεμένου μεντεσέ. “Τρέχει” Android 11 αλλά μπορεί να “bootάρει” και Linux διανομές ενώ η Planet Computers εργάζεται στο να μπορέσει η συσκευή να υποστηρίξει και το Sailfish OS.

Το panel της συσκευής είναι 6,39 ιντσών και τεχνολογίας AMOLED. Η ανάλυση είναι FHD+ και έχει επικάλυψη Gorilla Glass 3. Η οθόνη έχει μικρά bezels περιμετρικά της και στο επάνω μέρος του bezel τοποθετείται η selfie κάμερα των 13MP. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Dimensity 800 5G ο οποίος συνοδεύεται από 8GB RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι 128GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών microSD. Επιπλέον, υποστηρίζει και δύο κάρτες SIM.

Στο πίσω μέρος και ουσιαστικά στην από κάτω πλευρά του πληκτρολογίου, υπάρχει μία Sony κάμερα 48MP. Η εταιρεία εξόπλισε το τηλέφωνο με δύο θύρες USB-C όπως και με μία θύρα ακουστικών. Η μπαταρία του είναι 4000mAh και υποστηρίζει 30W γρήγορη φόρτιση αλλά και ασύρματη φόρτιση.

Το Planet Astro Slide 5G θα κυκλοφορήσει σε μπλε χρώμα με τιμή λιανικής £862. Η αποστολές θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

Πηγή