Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Η Naugthy Dog Σοκάρει και Εντυπώσεις από Hellblade ΙΙ | Game Recap #166»

Ένα νέο και πιο οικονομικό iPad θα ανακοινώσει η Apple

Όσο και να φαίνεται περίεργη για την εταιρεία από το Κουπερτίνο αυτή η επιλογή, μάλλον θα βγει αληθινή καθώς η αρχή έχει ήδη γίνει με το iPad 9.7″ 2017 από την περασμένη Άνοιξη.

Πιο ακριβείς πληροφορίες αναφέρουν , ότι η εταιρεία πιθανότατα θα το παρουσιάσει μέσα στο 2ο τρίμηνο του 2018 , γεγονός που μας κάνει να πιστεύουμε ότι το επόμενο WWDC, θα περιλαμβάνει τουλάχιστον μία συσκευή, η άλλη φημολογείτε ότι θα είναι ένα νέο iPhone SE 2.

H σελίδα Digitimes, μας αναφέρει ότι το νέο και πιο οικονομικό μοντέλο θα έχει τιμή κοντά στα $259 και η εταιρεία έχει φανερό σκοπό να κερδίσει και την κατηγορία low-budget.

Δεν είναι κρυφό πως η παγκόσμια αγορά των tablets και ομοίων φορητών συσκευών, κινείται αρκετά πτωτικά το τελευταίο διάστημα, η Apple δεν φαίνεται να επηρεάζεται προς το παρών, καθώς με τα οικονομικά αποτελέσματα Νοεμβρίου που βρίσκουμε στο phonearena.com, η ίδια σημείωσε διψήφια άνοδο στις πωλήσεις iPad τα τελευταία τρίμηνα.

Η Apple φαίνεται να θέλει να έχει συνέχεια στα κέρδη της, και μάλλον βλέπει λίγο πιο μακριά καιθώς ο ανταγωνισμός μεταξύ αυτής και των  Samsung, Amazon, Huawei ,Lenovo κλπ αναμένεται να αυξηθεί και από αυτό έχει όφελος ο τελικός καταναλωτής.

Τι λέτε; Πως θα είναι αυτό το “οικονομικό” μοντέλο; Θα έχει διαφορετικά υλικά κατασκευής; Χαμηλότερα specs; Θα είναι το ίδιο χαμηλή η τιμή του και στην χώρα μας; Αφήστε μας το σχόλιό σας από κάτω.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!