Apple Event: Ανακοινώθηκαν τα νέα Apple Watch Series 5 με πολλές εντυπωσιακές παραλλαγές

Η νέα σειρά Apple Watch 5 παρουσιάστηκε στο χθεσινοβραδινό event της Apple και όπως φαίνεται διατηρεί όλα όσα έκανε τον προκάτοχό της τόσο επιθυμητό, συμπεριλαμβανομένων και των χαρακτηριστικών όπως ο αισθητήρας ΗΚΓ, ενώ φέρνει μερικά νέα χαρακτηριστικά για να εμπλουτιστεί.


Στα νέα χαρακτηριστικά, συναντούμε στο εξωτερικό μια νέα οθόνη LTPO Retina, ενώ στο εσωτερικό βρίσκουμε επίσης νέα χαρακτηριστικά όπως, ο νέος αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος, ενσωματωμένα φώτα και έξυπνη διαχείριση ισχύος αλλά και την νέα λειτουργία Always-On που κρατάει μόνιμα ανοιχτή την οθόνη.

Οι μετρήσεις Workout έχουν επίσης τη λειτουργία Always-On, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να παραμείνουν ορατές στην οθόνη, ακόμα και όταν το ρολόι βρίσκεται σε κατάσταση χαμηλής κατανάλωσης.

Η διάρκεια ζωής μπαταρίας όπως ανέφεραν θα είναι 18 ώρες, με ενεργοποιημένη την ένδειξη Always-On.

Το GPS δεν είναι καινοτομία του Apple Watch, αλλά η τοποθέτηση πυξίδας είναι κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα. Το νέο τσιπ εντοπισμού μπορεί να παρέχει πληροφορίες σχετικά με την κατεύθυνση, καθώς και το γεωγραφικό πλάτος, το γεωγραφικό μήκος και το τρέχον ύψος. Η Apple θέτει σε λειτουργία τη νέα εφαρμογή “Χάρτες παρακολούθησης“.

 

Επίσης βλέπουμε ένα νέο χαρακτηριστικό μαζί με τις έγκαιρες προειδοποιήσεις με βάση τις μετρήσεις ΗΚΓ και την ανίχνευση πτώσης, που είναι η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κλήση έκτακτης ανάγκης σε οποιοδήποτε Watch της Apple σε όλο τον κόσμο.

 

Φυσικά, καμία παρουσίαση της Apple Watch δεν θα ήταν πλήρης χωρίς ορισμένες νέες παραλλαγές στα υλικά και το εξωτερικό design. Παρά το γεγονός ότι διατηρεί το σχεδιασμό της σε όλη τη διαδρομή από το αρχικό Apple Watch, αυτή η νέα σειρά 5 εξακολουθεί να καταφέρνει να προσφέρει νέα πράγματα για να διαφοροποιηθεί από τις προηγούμενες σειρές.

Μια σημαντική καινοτομία για τη σειρά 5 είναι το Apple Watch Studio. Διαθέσιμη τόσο στο κατάστημα όσο και στο διαδίκτυο, είναι ένα σύστημα μίξης και αντιστοίχισης που σας επιτρέπει να δημιουργείται εσείς τη συσκευή της αρεσκείας σας χωρίς να περιορίζεστε στους συνδυασμούς που επιλέγει η Apple.

Επίσης, η σειρά 5 φέρνει επίσης μια νέα επιλογή υλικού για το κέλυφος με τιτάνιο. Είναι ελαφρύτερο από τον ανοξείδωτο χάλυβα διατηρώντας παράλληλα μεγάλη αντοχή και ακαμψία. Έρχεται σε δύο χρώματα ασημί και μαύρο.

Οι παραλλαγές ανοξείδωτου χάλυβα βρίσκονται, σε χρυσό, ασήμι και μαύρο χρώμα.

Το αλουμίνιο το βρίσκουμε σε ασήμι, χρυσό και γκρι. Και αν επιλέξετε ένα αλουμινένιο, να γνωρίζετε ότι η σειρά 5 είναι τώρα κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο σειράς 7000.

Η σειρά Nike παίρνει και νέες προσθήκες, συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων για τη Nike Sport Band και τη Nike Sport Loop.

 Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, η συνεργασία Apple και Hermes εισάγει μια διαφορετική εκδοχή της νέας αυτής συσκευής σε εντυπωσιακά χρώματα. 

Το Apple Watch Series 5 (GPS) ξεκινά από 399 $ και το Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular) ξεκινά από 499 $ . Και τα δύο μοντέλα μπορούν να παραγγελθούν αυτή τη στιγμή από το apple.com και θα είναι διαθέσιμα σε καταστήματα από τις 20 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ και 38 άλλες χώρες και περιοχές μόνο για την έκδοση GPS. Το μοντέλο GPS + Cellular περιορίζει τις ΗΠΑ και άλλες 20 χώρες και περιοχές.

Τα νέα Apple Watch Hermès και τα νέα Apple Watch στις υπόλοιπες παραλλαγές είναι επίσης διαθέσιμα online σήμερα και έρχονται στα καταστήματα στις 20 Σεπτεμβρίου. Το ρολόι της Nike θα έρθει λίγο αργότερα στα καταστήματα στις 4 Οκτωβρίου.


Ενώ η σειρά 4 διακόπτεται, η Apple Watch Series 3 παραμένει με μια νέα τιμή. Το WatchOS 6 έρχεται στις 19 Σεπτεμβρίου.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

Πηγή

More Stories
O χάρτης του Mirror’s Edge Catalyst θα είναι τεράστιος όπως διαβεβαιώνουν οι developers