Αποκαλυπτικές φωτογραφίες του A Plague Tale: Innocence

To επερχόμενο παιχνίδι της Asobo Studios, A Plague Tale, συγκέντρωσε την προσοχή από πολλούς στο παρελθόν για τις εξαιρετικές και εντυπωσιακές λεπτομέρειες του, πιο συγκεκριμένα πάνω στους αρουραίους. Παρακάτω, θα μπορέσετε να τσεκάρετε το νέο φωτογραφικό υλικό που αποτελείται από τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, τα ορφανά αδέρφια Hugo και Αmicia, όπως επίσης και την θλιβερή πραγματικότητα της εξοχής στη Γαλλία.

Τα πτώματα στο παιχνίδι παράγονται σε μεγάλο βαθμό από τους αρουραίους κατά τη διάρκεια του Black Plague. Ωστόσο, σε αυτό το παιχνίδι κάτι πιο σκοτεινό, αλλόκοτο και υπερφυσικό φαίνεται να τους διακατέχει. Ευτυχώς για τους παίκτες, αυτά τα πλάσματα δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τους πρωταγωνιστές από αυτούς που προπαγανδίζουν τον πόλεμο.

Το action-adventure παιχνίδι διαθέτει επίσης αρκετά stealth στοιχεία, καθώς ο παίκτης προσπαθεί να κρυφτεί από τους στρατιώτες. Ταυτόχρονα, ενσωματώνει puzzle τακτικές, ενώ ο παίκτης προσπαθεί να βεβαιωθεί ότι η φλόγα που απωθεί τους αρουραίους και τους φέρνει σε δύσκολη θέση, παραμένει αναμμένη.

 

Το A Plague Tale: Innocence θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 για Xbox One, PlayStation 4 και PC. Εάν δεν είδατε η θέλετε να ξαναδείτε το teaser trailer του παιχνιδιού στην Ε3 2017, πατήστε εδώ .

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Οι απαιτήσεις συστήματος του Shadow of the Tomb Raider