Αποκαλύφθηκε το όνομα και τα χαρακτηριστικά του επόμενου smartwatch της Samsung

Έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες εβδομάδες ότι η Samsung εργάζεται πάνω στη δημιουργία ενός νέου smartwatch παρόλο που σχετικά πρόσφατα έριξε στην αγορά το Galaxy Watch.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το νέο wearable της εταιρείας δεν θα ονομάζεται Galaxy Sport (όπως ήθελαν οι φήμες) αλλά Galaxy Watch Active. Η κωδική ονομαδία της συσκευής είναι Pulse και έχει αριθμό μοντέλου SM-R500. Θα “τρέχει” Tizen 4.0.0.3 και ο επεξεργαστής του θα είναι ο Exynos 9110. Η οθόνη του Galaxy Watch Active θα έχει την ίδια διάμετρο και την ίδια ανάλυση με το Galaxy Watch που είδαμε πέρυσι, δηλαδή 1,3 ίντσες, 360×360 pixel. Κάτι που ίσως να απογοητεύσει κάποιους είναι η μπαταρία της συσκευής. Τα 230mAh φαντάζουν λίγα ειδικά αν τα συγκρίνουμε με τα 300mAh του περσινού μοντέλου των 42mm που αποδίδουν εξαιρετικά. Στα πολύ θετικά της συσκευής είναι σίγουρα το ενσωματωμένο ηχείο, η LTE συνδεσιμότητα και το stand alone GPS. Φυσικά θα ενσωματώνει αναγνώστη καρδιακών παλμών, NFC και δυνατότητα Samsung Pay, κάτι που ελπίζουμε να υποστηριχθεί και στην Ελλαδα.

Το Galaxy Watch Active αναμένεται να παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα μαζί με τα Galaxy S10 στο ειδικό Unpacked event της Samsung, στις 20 Φεβρουαρίου.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Stranger Things: Season 3 | Teaser : Η περιπέτεια συνεχίζεται