Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Ώρα ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ και ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ Μεγάλων Παιχνιδιών | Game Recap #156»

Αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά των panels της σειράς Galaxy S24

Πρόσφατη αναφορά ενός πολύ έγκυρου leakster στα θέματα της Samsung, αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά των οθονών που θα ενσωματώνουν οι νέες ναυαρχίδες των Κορεατών.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα σταματήσει να διαχωρίζει τα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra όσον αφορά στα panel τους αφού πλέον θα χρησιμοποιηθεί ο ίδιος τύπος οθόνης με τα ίδια χαρακτηριστικά και για τα τρία μοντέλα. Κάτι που δεν ίσχυε μέχρι τώρα καθώς πάντα το Ultra είχε την καλύτερη οθόνη συγκριτικά με τα υπόλοιπα της σειράς.

Το report αναφέρει ότι και τα στα τρία μοντέλα θα χρησιμοποιηθεί οθόνη LTPO, M13 με μέγιστη φωτεινότητα τα 2500 nits. Έως και τη σειρά S23, μόνο το Ultra διέθετε LTPO οθόνη και ήταν ικανό να φτάσει υψηλότερα επίπεδα φωτεινότητας.

Η μόνες διαφορές πλέον θα είναι στο μέγεθος της οθόνης και στην ανάλυση που θα έχει το Galaxy S24 σε σχέση με τα δύο μεγαλύτερα της σειράς. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης θα υπάρχει και στα τρία μοντέλα.

Αν, τελικά, ισχύσει αυτό πρόκειται για μία άκρως καλοδεχούμενη αλλαγή στην στρατηγική της Samsung από τη στιγμή που και τα τρία μοντέλα της σειράς θεωρούνται ναυαρχίδες άρα και οι διαφορές μεταξύ τους θα πρέπει να είναι και λιγότερες, προσφέροντας στο χρήστη ό,τι τεχνολογικά κορυφαίο δημιουργεί η Samsung.

Πηγή

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!