Αποχώρησε η Lead Producer του Halo Infinite

χρειάζεται ανησυχία;

Με το PS5 να βρίσκεται στα σκαριά, είναι λογικό να υπάρχει μία σχετική πίεση στις τάξεις της Microsoft. Η Microsoft έχει και αυτή με τη σειρά της το δικό της Project με το Scarlett να έχει κλέψει τη παράσταση. Είναι επίσης λογικό η Microsoft να θέλει να εκμεταλλευτεί τα μέγιστα στο θέμα των games, τα δικά της studio. Τι γίνεται όμως όταν 1 χρόνο πριν τη κυκλοφορία του Halo Infinite η επικεφαλής της 343 Industries αποχωρεί; Είναι σύνηθες φαινόμενο να αλλάζει το set up των ”ομάδων” στις εταιρείες ανάπτυξης παιχνιδιών, όμως 1 χρόνο πριν την ολοκλήρωση ενός Project, αυτό κάτι σημαίνει. Ή μήπως Όχι;
Κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Lead Producer της 343 Industries Mary Olson, αποχώρησε από την ομάδα για να ενταχθεί στο δυναμικό της MindWinter Entertainment. Στο αντίστοιχο όμως Thread του Reddit ένας community manager από την 343 πετάχτηκε για να καθησυχάσει και διασαφηνίσει τα πράγματα ως έχουν.

Σύμφωνα με αυτόν λοιπόν ο ρόλος της Mary Olson ήταν αρχικά αυτός του Executive Producer και έπειτα του Lead Producer.  Εκεί η Mary Olson είχε στόχο να οδηγηθεί το παιχνίδι σωστά ώστε να είναι έτοιμο για τη χειμερινή κυκλοφορία του 2020. Ο ρόλος της Mary Olson δεν είχε σχέση με το δημιουργικό όραμα του παιχνιδιού και τη διεύθυνση που αυτό θα ακολουθήσει αφού αυτό πέφτει στην αρμοδιότητα του Creative Director. (που και αυτός, o Tim Longo αποχώρησε πριν λίγους μήνες). Κοινώς η Mary Olson δεν είχε αντικαταστήσει το Tim Longo ως Creative Director, το σημαντικό πόστο δηλαδή.

Λίγο πολύ αναμενόμενο το Damage Control αλλά χρειάζεται λόγος ανησυχίας; Τι λέτε;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

πηγή

More Stories
Το ReCore θα κυκλοφορήσει στα $40