Δείτε εδώ το νέο μας Βίντεο: «Αυτή είναι ΣΟΒΑΡΗ αναβάθμιση στο PS5 + GIVEAWAY | Game Recap #114»

Από το Stranger Things πρωταγωνιστής στην ταινία Gran Turismo

Η PlayStation Productions βρίσκεται σε εγρήγορση, με αρκετά έργα να βρίσκονται σε εξέλιξη. Ένα από αυτά είναι μια ταινία που βασίζεται στη μακροχρόνια σειρά Gran Turismo της Sony. Φαίνεται περίεργη επιλογή για τη μεγάλη οθόνη, αλλά παρ’ όλα αυτά συμβαίνει και προσελκύει μερικά αξιόλογα ταλέντα.

Συγκεκριμένα, η ταινία Gran Turismo έχει τώρα το πρώτο της αστέρι, με τον Ντέιβιντ Χάρμπορ (David Harbour) να έχει υπογράψει για να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο ηθοποιός είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του Jim Hopper στο Stranger Things αλλά εμφανίζεται επίσης και στα Quantum of Solace, Revolutionary Road και πιο πρόσφατα, Black Widow. Ο χαρακτήρας του στην ταινία θα είναι αυτός ενός συνταξιούχου οδηγού αγώνων που στέκεται σαν μέντορας σε έναν νεότερο οδηγό.

Για να ανακεφαλαιώσουμε, το Gran Turismo είναι μια ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα για έναν νεαρό παίκτη GT που αγωνίστηκε σε επαγγελματικά πρωταθλήματα εντός του παιχνιδιού για να προκριθεί τελικά να συμμετάσχει σε πραγματικούς αγώνες και φαίνεται ότι ο Χάρμπορ θα παίξει το ρόλο του μέντορα. Αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος ηθοποιός που είναι συνδεδεμένος με την ταινία, αν και γνωρίζουμε επίσης ότι ο Neill Blomkamp θα σκηνοθετήσει την ταινία, ηοποία αναμένεται στους κινηματογράφους τον προσεχή Αύγουστο.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!