Απίστευτο, βάζουν αρνητικές κριτικές στο Shadow of The Tomb Raider γιατί μπήκε σε… έκπτωση!

Το Shadow of the Tomb Raider κυκλοφόρησε το προηγούμενο μήνα και οι κριτικές που έλαβε από τα Μέσα ήταν κατά πλειοψηφία θετικές. Εδώ στο Busted μάλιστα τα πήγε αρκετά καλά όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το παρακάτω Video Review.

Οι κριτικές των χρηστών του Shadow of the Tomb Raider ήταν πάντως ακόμα πιο γενναιόδωρες σαφώς με θετικό προσανατολισμό. Το παιχνίδι όμως όπως σας ενημερώσαμε από την προηγούμενη εβδομάδα έχει μπει σε μεγάλη σχετικά έκπτωση τόσο στο PlayStation Store όσο και στο Steam και φαίνεται ότι δεν άρεσε καθόλου στους χρήστες και ειδικά στους οπαδούς του Shadow of the Tomb Raider μιας και άρχισαν να το “θάβουν” στις κριτικές. Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα:

  • “one month -34%!!! OMG” 
  • “just a month, and 50% off, what the hell?”
  • “Discount a month after the game, the normal course Square Enix :DDDDD Thank you, now your games will be bought only 99% discount,”

Τη μερίδα οπαδών του Shadow of The Tomb Raider που μπορούμε να καταλάβουμε ίσως είναι αυτοί που δώσανε €20 και €30 παραπάνω για να αγοράσουν το παιχνίδι τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του και μετά είδαν ότι μπορούσαν να εξοικονομήσουν ένα σεβαστό ποσό.

Πως σχολιάζετε τα παραπάνω;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Το Blood Sport και το gamepad που αντλεί αίμα από τους παίχτες!