Απάντηση της CD Projekt Red σε κατηγορία ότι το Demo της E3 2018 ήταν Fake και ότι γνώριζε για τα Bugs του Cyberpunk 2077

Χαμός στο στρατόπεδο της CD Project Red

Όπως φαίνεται είναι δύσκολα τα πράγματα στο στρατόπεδο της CD Project Red. Δημοσίευση στο Blooberg αναφέρει ότι μετά από έρευνα του Jason Schreier, διαπιστώθηκε μέσω συνεντεύξεων των εργαζομένων ότι η CD Project Red ήξερε για τα bugs του τίτλου. Επίσης ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρει ότι κατάφερε να πάρει συνέντευξη σε πάνω από 20 εργαζομένους της εταιρείας και πως αυτοί είπαν ότι το Demo του Cyberpunk 2077 στην Ε3 2018 ήταν πλαστό. Κάτι άλλο το οποίο βγαίνει από το άρθρο είναι πως λόγω Covid-19 οι εργαζόμενοι δεν μπορούσαν να κάνουν σωστή δουλειά και να αλλάξουν τα πράγματα. Άλλοι αναφέρουν ότι ακόμα και το γεγονός ότι η ομάδα ήταν τεράστια, έκανε δύσκολο το συντονισμό τους.

Σε όλες αυτές τις κατηγορίες έρχεται να απαντήσει η CD Project Red. Αναφορικά για το αν το Demo ήταν ψεύτικο, η εταιρεία είπε πως δεν ήταν ψεύτικο. Αναφέρει ότι όταν έδειξαν εκείνο το Demo το παιχνίδι ήταν σε διαδικασία επεξεργασίας ενώ για κάποια πράγματα που έλειπαν, ανέφεραν ότι αυτό έχει να κάνει με το θέμα της δημιουργίας και ότι δε θέλαν να δείξουν ολόκληρο το υλικό σε ένα βίντεο. Εν συνεχεία η CD Project Red ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος μίλησε με 20 άτομα τα οποία άλλα είναι πρώην εργαζόμενοι και άλλοι είναι ανώνυμοι κάτι το οποίο είναι ”ύποπτο”. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της εταιρείας εδώ! Όπως και να έχει εμείς απλά περιμένουμε η εταιρεία να διορθώσει καταστάσεις και να επιστρέψει η CD Project Red δυναμικά στο κόσμο των video games.

Επίσης, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.