Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Η Naugthy Dog Σοκάρει και Εντυπώσεις από Hellblade ΙΙ | Game Recap #166»

Anime σειρά βασισμένη στο Tomb Raider

Δια χειρός Netflix

Τα video games και το Netflix έχουν μια έντονη σχέση. Αν σκεφτεί κανείς πως το μεγαλύτερο μέρος των συνδρομητών της είναι gamers, τότε δεν αποτελεί απορία το γιατί έχουμε δει ήδη δύο anime σειρές (Castlevania και Dragon’s Dogma) αλλά και μία live-action (The Witcher), ενώ περιμένουμε σε λίγους μήνες και την άφιξη της anime μεταφοράς του Residen Evil: Infinite Darkness .

Έτσι λοιπόν, μια από τις γνωστότερες γυναίκες ηρωίδες των video games, η Lara Croft, θα κάνει κι εκείνη την εμφάνισή της στα λημέρια του Netflix. Πιο συγκεκριμένα το Netflix θα ζωντανέψει όχι την original σειρά των παιχνιδιών αλλά το reboot της Crystal Dynamics που έγινε το 2013 και των sequel που ακολούθησαν, εστιάζοντας στην αρχή της ηρωίδας  προσπαθώντας να επιβιώσει απέναντι στην άγρια φύση και να ξεσκεπάσει τα διαβολικά μυστικά της Trinity.

Χρέη showrunner αλλά και executive producer θα αναλάβει η Tasha Huo, όπου έχει ήδη αναλάβει την ανάπτυξη του The Witcher: Blood Orange (spin-off της ομώνυμης σειράς) πάλι για λογαριασμό του Netflix.

Δεν έχει δοθεί ακόμα στη διασημότητα η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Επίσης, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!