Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Για όσους περιμένουν ΜΕΓΑΛΑ αποκλειστικά στο PS5 | Game Recap #154»
The Witcher
The Witcher

Andrzej Sapkowski: Ο συγγραφέας του The Witcher «την λέει» στο Netflix

Άδικο έχει;

Ο Andrzej Sapkowski μπορεί να έγραψε τα μυθιστορήματα The Witcher, τα οποία με τη σειρά τους ενέπνευσαν τόσο τη σειρά βιντεοπαιχνιδιών της CD Projekt Red όσο και την τηλεοπτική προσαρμογή του Netflix, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η διάσημη streaming πλατφόρμα άκουσε ποτέ τα σχόλιά του.

Ενώ παρακολουθούσε το Vienna Comic Con, ο Sapkowski ρωτήθηκε για τις διάφορες διασκευές που προέκυψαν από τα πρωτότυπα έργα του. Μιλώντας με τους Cerealkillers, ο συγγραφέας είπε ότι κάθε οπτική προσαρμογή της σειράς του The Witcher ήταν «περίεργο» να τη βλέπει, γιατί ως συγγραφέας χρησιμοποιεί μόνο τα λόγια του.

«Η πρώτη ύλη μου όταν δουλεύω είναι μόνο γράμματα. Δεν περιγράφω εικόνες. Δεν βλέπω καμία εικόνα. Χρησιμοποιώ τα γράμματα μόνο γιατί ξέρω ότι ο αναγνώστης μου θα δει στο βιβλίο μόνο τα γράμματα, όχι τις εικόνες. Οπότε πρέπει με τα γράμματά μου να κάνω τον αναγνώστη να φανταστεί την εικόνα, όχι το αντίστροφο… οπότε κάθε τηλεοπτική προσαρμογή, είναι απλά περίεργη για μένα», εξήγησε.

Αργότερα στη συνέντευξη, η συζήτηση στράφηκε στη σειρά του Netflix και στην επίσκεψη του Sapkowski στο πλατό. Ενώ επαίνεσε συγκεκριμένα το σετ, αποκαλώντας το «τεράστιο», δήλωσε επίσης ότι το Netflix δεν έλαβε ποτέ υπόψη κανένα από τα σχόλιά του.

«Ίσως, τους έδωσα κάποιες ιδέες, αλλά δεν με άκουσαν ποτέ», είπε, πριν γελάσει και απομακρυνθεί από την κάμερα.

Να θυμίσουμε ότι ειδικά η τελευταία σεζόν (3η) του The Witcher στο Netflix δεν έλαβε θετικά σχόλια ενώ για την επόμενη έχει ανακοινωθεί ήδη η αντικατάσταση του πρωταγωνιστή Henry Cavill.

Η 4η σεζόν του The Witcher στο Netflix αναμένεται το 2025.

Έχετε δει τη σειρά στο Netflix; Σας άρεσε;

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!