Ανασχεδιασμένο το σύστημα μάχης στο Gotham Knights

Οι δημιουργοί μας μιλούν για τη σημαντικότητα του co-op

Η WB Games Montreal, όπου είναι το studio πίσω από το επόμενο Batman παιχνίδι “Gotham Knights“, επιβεβαίωσε πως δούλεψε για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία με το combat στο online co-op.

Το Gotham Knights είναι ένα open-world single-player και co-op role-playing με πρωταγωνιστές τους Batgirl, Nightwing, Red Hood και Robin. Στο παιχνίδι η τετράδα πρέπει να προστατέψει το gotham μετά από τον υποτιθέμενο θάνατο του Bruce Wayne.

“Έχουμε επανασχεδιάσει πλήρως το combat για να λειτουργεί καλά σε co-op multiplayer. Η συνεργασία των δύο παικτών ταιριάζει στη φαντασία και στο Gotham City. Το ‘ντουέτο’ ή η ομάδα είναι ένα τόσο κεντρικό χαρακτηριστικό του σύμπαντος των κόμικς, των κινούμενων σχεδίων, των ταινιών και της τηλεόρασης”

Βλέπουμε πως το παιχνίδι εστιάζει πολύ στο co-op κομμάτι και το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να περιμένουμε να δούμε το πως οι δημιουργοί του θα το υλοποιήσουνε . Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 για  PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, και Xbox One.

Παρακάτω μπορειτε να βρείτε το trailer του παιχνιδιού.

Επίσης, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Gaming: 10 πράγματα που δεν μας άρεσαν το 2014…