Αναλυτής προβλέπει ότι η επόμενη γενιά κονσολών θα είναι και η τελευταία

Εδώ και χρόνια πολλές εταιρίες αναλύσεων και στατιστικών προσπαθούν να προβλέψουν το τέλος του gaming έτσι όπως το ξέρουμε. Όλες αυτές οι θεωρίες φαίνονται περισσότερο εφικτές με την έλευση του streaming και των υπηρεσιών του στις ζωές μας.

Σύμφωνα με τον Cristiano Amon, που είναι πρόεδρος της Qualcomm, η ανάπτυξη του streaming στο gaming θα έχει ως αποτέλεσμα οι επόμενες κονσόλες να είναι και οι τελευταίες που θα δούμε. Σύμφωνα με τον Amon:

Στα δικά μας μάτια το cloud είναι το μέλλον των κονσολών. (…) Κάποιος θα μπορεί να παίζει σε οποιαδήποτε συσκευή και σε οποιαδήποτε οθόνη. Αυτό είναι το μέλλον του gaming!

Ο CEO της Qualcomm ξεκάθαρα φωτογραφίζει αυτό που προσπαθεί να κάνει η Google με το Stadia και αφήνει να εννοηθεί ότι και η Microsoft με την Sony θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο στο μέλλον. Ήδη γνωρίζουμε ότι η Microsoft αναπτύσσει μια υπηρεσία που ευελπιστεί να γίνει το “Netflix” του gaming και πολύ σύντομα θα μας την παρουσιάσει στην Ε3 που έρχεται. Μένει να δούμε τον δρόμο που θα ακολουθήσει και η Sony για να καταλάβουμε που οδεύει το gaming.

Πως σας φαίνονται τα όσα λέει ο πρόεδρος της Qualcomm; Πιστεύετε ότι οι επόμενες κονσόλες θα είναι και οι τελευταίες; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Launch Trailer για το Apotheon