Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Ανακοινώθηκε το Resident Evil Village: Shadows of Rose και επίσης έρχονται και νέες προσθήκες

To DLC του Resident Evil Village είχε ανακοινωθεί πριν ένα χρόνο αλλά δεν είχαμε πολλές πληροφορίες επ’ αυτού. Στο βραδινό Showcase της Capcom είχαμε τελικώς το Resident Evil Village Shadows of Rose του οποίου τα γεγονότα διαδραματίζονται 16 χρόνια μετά από το βασικό παιχνίδι και θα παίζουμε αυτή την φορά ως Rose όπου είναι η κόρη του Ethan. Θα είναι μια εμπειρία τρίτου προσώπου και θα ζήσουμε νέες εμπειρίες.

Επίσης έρχεται να προστεθεί και το Mercenaries: Additional Orders το οποίο θα προσθέσει νέους playable χαρακτήρες και επίσης νέα επίπεδα. Στους χαρακτήρες έρχονται να προστεθούν ο Chris Redfield, ο Heisenberg,  και η Lady Dimitrescu. 

Επίσης άλλη μια νέα προσθήκη θα είναι και αυτή ότι το παιχνίδι θα μπορούμε να το παίξουμε εξ ολοκλήρου σε κάμερα τρίτου προσώπου με νέα animations που έρχονται να προστεθούν.

Όλα αυτά μαζί αποτελούν μέρος ενός ενιαίου πακέτου που ονομάστηκε από την Capcom ως Winter Expansion. Θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου και την ίδια μέρα θα κυκλοφορήσει και το  Resident Evil Village: Gold Edition , το οποίο θα περιλαμβάνει τόσο το βασικό παιχνίδι όσο και το περιεχόμενο επέκτασης.

Τέλος,  το Resident Evil Re:Verse  επανεμφανίστηκε επιτέλους. Το παιχνίδι PvP θα κυκλοφορήσει επίσης στις 28 Οκτωβρίου, αν και η Capcom δεν έχει δώσει σχεδόν καμία νέα λεπτομέρεια για αυτό.

Το Resident Evil Village  είναι διαθέσιμο σε PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, PC και Stadia. Το παιχνίδι έχει πουλήσει 6,1 εκατομμύρια μονάδες μέχρι σήμερα και είναι επίσης υπό ανάπτυξη για το PlayStation VR2 .

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!