Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τη Gamescom 2020 Online Event

Θα τα δούμε όλα Online

Μετά την ακύρωση της Gamescom 2020 λόγω της πανδημίας COVID-19 coronavirus, η Koelnmesse και η Game, η Γερμανική Ένωση Βιομηχανίας Παιχνιδιών επιβεβαίωσε ότι θα πραγματοποιηθεί σε Online Event. Πρόσφατα ανακοίνωσε το “The Heart of Gaming” που θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 30 Αυγούστου. Το Gamescom Now, που προβλήθηκε και πέρυσι, θα είναι η πρώτη πηγή ανακοινώσεων για παγκόσμιες πρεμιέρες, και άλλα νέα.

Υπάρχει επίσης το Gamescom: Opening Night Live που φιλοξενείται από τον Geoff Keighley, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 27 Αυγούστου. Ωστόσο, θα εξακολουθήσει να λειτουργεί για το όλο το τριήμερο γεγονός. Μια νέα προσθήκη στο line-up είναι το Gamescom: Awesome Indies που θα συζητήσει την ανακοίνωση σχετικά με τους πιο καυτούς τίτλους indie.

Το Gamescom: Daily Show θα πραγματοποιηθεί επίσης, προσφέροντας στιγμιότυπα και προσφορές από εταιρείες. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε συνεντεύξεις από διάφορους developers. Το Gamescom: Best of Show, θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου και θα προσφέρει τις καλύτερες στιγμές μαζί με το βραβείο Gamescom.

Ο διευθύνων σύμβουλος Felix Falk δήλωσε ότι, «Φέτος, όλες οι ενέργειές μας για τη Gamescom 2020 μπαίνουν ψηφιακά. Σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε στενή συνεργασία με μερικές από τις σημαντικότερες εταιρείες παιχνιδιών στον κόσμο της Gamescom, καταφέραμε να αναπτύξουμε μια ισχυρή και εστιασμένη ιδέα για τη Gamescom 2020. Αναμένουμε εκπληκτικές εκπομπές, πολλές παγκόσμιες πρεμιέρες, ανακοινώσεις και ειδικές προσφορές που θα κάνουν ολόκληρο τον κόσμο των παιχνιδιών να ζουν για τη gamescom στα τέλη Αυγούστου. “

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Motorola Moto M: Ανακοινώθηκε με δυνατά χαρακτηριστικά και καλή τιμή