Ανακοινώθηκε το Ghost Recon: Breakpoint από την Ubisoft

Χθες, δεν είχαμε μόνο να δούμε το State of Play, αλλά και το ειδικό event της Ubisoft για το νέο παιχνίδι Ghost Recon, το οποίο σας είχαμε πει ότι θα ονομαζόταν Ghost Recon: Breakpoint, αφού κατά λάθος είχε διαρρεύσει η συλλεκτική του παιχνιδιού.

Ανακοινώθηκε λοιπόν και επίσημα το Breakpoint, στο οποίο εμείς ελέγχουμε έναν από τους Ghosts, οι οποίοι βρίσκονται στο νησί Auroa, για να σταματήσουν την Skell, μια αυτόνομη εταιρεία, η οποία έχει γεμίσει τον κόσμο όπλα. Μεγάλος σας αντίπαλος, είναι τα ίδια σας τα “αδέρφια”, οι Wolves, μια ομάδα λιποτακτών Ghosts, οι οποίοι έχουν ως αρχηγό τους τον Cole D.Walker (Jon Bernthal), που τον είδαμε και σε μια αποστολή στο Wildlands. Πρόκειται ίσως για τους πιο δύσκολους αντιπάλους που έχουμε αντιμετωπίσει στο franchise του Ghost Recon, αφού το παιχνίδι έχει έντονο το στοιχείο της επιβίωσης.

To gameplay του Breakpoint περιλαμβάνει τεράστιο οπλοστάσιο, νέο και βαθύ σύστημα customization, PvP, raids αλλά και κάποια στοιχεία από RPG, όπως την επιλογή στους διαλόγους. Θα φτιάξουμε τον δικό μας χαρακτήρα, για να τον έχουμε ως πρωταγωνιστή στο παιχνίδι και το πόνημα μας δίνει διαφορετικές κλάσεις για να επιλέξουμε, η κάθε μία με ξεχωριστές ικανότητες, όπως το να κόβουμε πχ φράχτες ή τα drone sync shots και πολλά άλλα. Στο παιχνίδι θα μπορούμε να κινηθούμε είτε solo, ή με παρέα, για 4-player co-op. 

Το Ghost Recon: Breakpoint θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου για τα PS4, Xbox One & PC.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

More Stories
The Walking Dead Episode 3 | Σύμφωνα με την Skybound θα έχουμε νέες πληροφορίες σύντομα