Ανακοινώθηκε το φινάλε της σειράς Loki

Και μην αγχώνεστε, είναι spoiler-free

Η Kate Herron, σκηνοθέτης της τελευταίας σειράς MCU της Disney+, Loki, ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει ολοκληρώσει τις τελευταίες πινελιές στο φινάλε της σειράς. Παρά το γεγονός ότι έχουν προβληθεί μόνο δύο επεισόδια, η σειρά έχει σημειώσει ήδη μεγάλη επιτυχία, αφού κατάφερε να “σπάσει” ρεκόρ ως η σειρά με την υψηλότερη θεαματικότητα οποιασδήποτε πρωτότυπης σειράς του Disney+ μέχρι στιγμής (συμπεριλαμβανομένων και του The Mandalorian). Ο Tom Hiddleston, έχει ήδη καταφέρει να συνδέσει το όνομα του άρτια με τον Νορβηγό θεό της πονηριάς, Loki, αφού κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού από το ντεμπούτο του στην ταινία Thor (2011) και συνεχίζει να τραβάει τα βλέμματα μία δεκαετία αργότερα.

Η Herron μέσα από την χθεσινή της ανάρτηση στο Twitter, ανακοίνωσε ότι το φινάλε έχει ολοκληρωθεί και το έχει ήδη υποβάλλει στο Disney+. Μάλιστα μας αποκάλυψε, πως θα κλείσει τη σειρά στο τραπέζι της κουζίνας των γονιών της, όπου εκεί ξεκίνησε το έργο της 2 χρόνια πριν.

Παρόλο που το WandaVision και το The Falcon and the Winter Soldier, έδωσαν και τα δύο συναισθηματικά ικανοποιητικά συμπεράσματα στις ιστορίες τους και οι δύο σειρές, φρόντισαν να αφήσουν αρκετά ερωτήματα τα οποία θα είναι χρήσιμα για την ανάπτυξη μελλοντικών σειρών MCU. Αν και το φινάλε της σειράς Loki είναι ένα μήνα μακριά, είναι αρκετά πιθανό να ακολουθήσει τα ίδια βήματα με τους προκατόχους της.

Εσείς έχετε δει τη σειρά Loki; Κι αν ναι, σας άρεσε; 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!