Ανακοινώθηκε και επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας του Darksiders 3

Η THQ Nordic επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Darksiders 3 για τις 27 Νοεμβρίου 2018. Μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας, η εκδότρια εταιρεία έχει δώσει επίσης λεπτομερείς pre-order επιλογές, οι οποίες είναι διαθέσιμες για το PlayStation 4, το Xbox One και το PC. Πιο συγκεκριμένα, όποιος διαθέσει νωρίτερα τα χρήματά του στους προεπιλεγμένους retailers, θα πάρει extra το DLC για το armor της Fury, το οποίο περιγράφεται ως “ένα εντελώς πρωτότυπο skin για την Fury, κάνοντας την ξεχωριστή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού”.

Βέβαια, εκείνοι που θα κάνουν την pre-order παραγγελία τους ψηφιακά από το PlayStation Store ή από το Microsoft Store, θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από τρεις εκδόσεις του παιχνιδιού. Μιλάμε πάντα για την  Standard Edition που περιλαμβάνει απλά το βασικό παιχνίδι, τη Deluxe Edition που περιλαμβάνει το bonus skin και τα δύο πληρωμένα DLC που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στο μέλλον.

Επιπλέον, η Blades & Whip Edition θα διαθέτει το παιχνίδι, το armor, τα δύο DLC πακέτα, καθώς και τα Darksiders: Warmastered Edition και Darksiders 2: Deathfinitive Edition. Συνεπώς, αυτό το πακέτο περιλαμβάνει αποτελεσματικά και ολοκληρωτικά την σειρά των Darksiders παιχνιδιών. Τέλος, το pre-order οποιασδήποτε έκδοσης του Darksiders 3 από τo PlayStation ή Microsoft Store δίνει αυτόματα access στο παιχνίδι, 24 ώρες νωρίτερα από την κυκλοφορία του! Πέρα από τις ψηφιακές pre-order επιλογές, υπάρχουν και άλλες δύο physical εκδόσεις του παιχνιδιού που διαθέτουν περαιτέρω bonuses. See for yourselves παρακάτω:

Ποια η δική σας άποψη για την σειρά των Darksiders παιχνιδιών; Ποια από τις τρεις εκδόσεις θα θέλατε να επιλέξετε; Αφήστε τις εντυπώσεις σας κάτω στα σχόλια.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Λογισμικό Android στο Nintendo Switch;