Ανακοινώθηκε το Guild Wars 2: Heart of Thorns

Το Heart of Thorns είναι το πρώτο expansion του επιτυχημένου MMO.

Από την έκθεση PAX South έρχονται τα νέα για το Heart of Thorns, ένα expansion για το Guild Wars 2. Ετοιμαστείτε λοιπόν για την ολοκαίνουρια περιοχή, Maguuma Jungle.

 

Η εταιρία ανάπτυξης ArenaNet δηλώνει πως πρόκειται για το πιο “λεπτομερές και δυναμικό περιβάλλον” που έχουν δημιουργήσει. Όλως περιέργως, όταν πρόκειται για MMO expansions, συνήθως μιλάμε και για αύξηση του level cap, κάτι το οποίο δεν θα συμβεί εδώ ούτε και θα προστεθεί νέο tier στον εξοπλισμό. Αντ’ αυτών, θα έχουμε ένα νέο σύστημα με το όνομα Masteries. Ολοκληρώνοντας αποστολές, events ή ακόμα και εξερευνώντας, οι παίχτες θα κερδίζουν Mastery πόντους για να ξεκλειδώσουν νέα μέρη στην ζούγκλα, όπως η δυνατότητα να καβαλάς τον άνεμο και να μεταφέρεσαι σε νέα μέρη.

Επίσης, με τα Specializations θα έχουμε περαιτέρω παραμετροποίηση στους χαρακτήρες. Ο game director, Colin Johanson, έφερε το παράδειγμα των Rangers που μπορούν να γίνουν Druids, και να χειρίζονται για πρώτη φορά ραβδιά και να εξαπολύουν healing δυνάμεις.

Για τους λάτρεις του heavy armor (είμαι ένοχος) ανακοινώθηκε και μια νέα κλάση: Revenant. Με βαριά πανοπλία, οι Revenant θα ελέγχουν τα “Mists” (την μυστήρια μαγική δύναμη του Guild Wars) και θα καλούν αρχαία πνεύματα που θα τους δανείζουν τις διάφορες δυνάμεις τους.

Τέλος, ένα νέο World vs World borderland θα εμφανιστεί εμπεριέχοντας keeps με ξεχωριστές ιδιότητες για την ομάδα που τα ελέγχει, ένα νέο Structured PvP mode, και Guild Halls. Πέρα του ότι κάνει ρίμα με το Guild Wars, τα Halls θα είναι ο τόπος όπου τα μέλη ενός guild θα μαζεύονται για να μιλούν, να οργανώνονται και φυσικά, να το διακοσμούν.

Ενδιαφέρεστε; Γιατί δεν αγοράζετε το Guild Wars 2 σε 75% έκπτωση ως αύριο; Δεν χρειάζεται συνδρομή μετά την αγορά, οπότε αρπάξτε την ευκαιρία τώρα για να χαρείτε και το double XP event που ήδη τρέχει!

More Stories
H1Z1 Battle Royal: Battle Royale στους οnline παίκτες κυριολεκτικά