Αναφορά: Η Nintendo θα κυκλοφορήσει δύο νέα Nintendo Switch

Επεκτείνοντας μία φήμη που δημοσιεύθηκε τον περασμένο χρόνο, η The Wall Street Journal αναφέρει πως η Nintendo σχεδιάζει την κυκλοφορία δύο νέων μοντέλων Switch τα οποία ενδέχεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2019.

Το πρώτο αναφέρεται ότι θα έχει αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και θα απευθύνεται σε ποιο απαιτητικούς παίκτες αν και δεν θα είναι όσο δυνατά είναι τα PlayStation 4 Pro και Xbox One X.

Το δεύτερο μοντέλο από την άλλη, θα αποτελεί μία φθηνότερη επιλογή και θα απευθύνεται σε ποιο casual παίκτες και η Nintendo θα το αντιλαμβάνεται περισσότερο ως διάδοχο του Nintendo 3DS. Μάλιστα λέγεται ότι θα αφαιρεθούν κάποια χαρακτηριστικά όπως είναι η δόνηση.

Η Wall Street Journal αναφέρει ακόμα πως τα δύο μοντέλα αναμένεται να ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της E3 2019 και πιθανώς να κυκλοφορήσουν λίγους μήνες μετά σε περίοδο ανάμεσα στα Χριστούγεννα και στην κυκλοφορία των νέων παιχνιδιών Pokemon Sword & Shield και Animal Crossing.

Πιστεύω πως έχει μία λογική η κίνηση της Nintendo αρκεί να μην θεωρηθεί παρωχημένο το ήδη υπάρχον Switch που έχουμε στην κατοχή μας ήδη.

Ποια είναι η άποψή σας; Θα σας ενδιέφεραν δύο νέα μοντέλα Switch; Ποιο θα επιλέγατε;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Παίζοντας Doom στο Touch Bar του MacBook Pro