Συνάντηση AMD και συνεργατών για την διάθεση Navi και Ryzen 3000

Η AMD φαίνεται να βρίσκεται σε εγρήγορση, καθώς λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση για παρουσίαση των επερχόμενων Navi GPUs και Ryzen 3000 CPUs στην Computex 2019, το Guru3D μας ενημερώνει ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα πραγματοποηθεί συνάντηση με συνεργάτες για ενημέρωση του νέου hardware.

Συγκεκριμένα στις 23 Απριλίου, θα παρευρεθούν εταιρίες της Β. Αμερικής για τις οποίες υπάρχουν έντονες αναφορές ότι κάποιες από αυτές είναι Google και Microsoft, καθώς και οι δύο χρησιμοποιούν υλικό για το Stadia και το επόμενο Xbox Scarlett αντίστοιχα. Λόγω του ότι πρόκειται για “κλειστό event“, ακόμη δεν ανακοινώθηκαν επισήμως οι παρευρισκόμενοι και αναμένουμε να μάθουμε όσο προχωράμε πιο κοντά στην παρουσίαση. Για εταιρίες σε άλλες ηπείρους (όπως πχ Sony για το PlayStation 5), θα πραγματοποιηθεί άλλο event κάποια στιγμή αργότερα.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως με τους ρυθμούς που κινείται η AMD για το επερχόμενο υλικό της, δεν είναι καθόλου απίθανο να έχουμε και κάποιο αρχικό tease όσον αφορά τις κονσόλες επόμενης γενιάς από Sony και Microsoft πριν από την E3 2019.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Η Ubisoft επικεντρώνεται αποκλειστικά στο Assassin’s Creed Origins