Τα AMD chipsets για τις κονσόλες νέας γενιάς θα είναι έτοιμα τέλη του 2020

Οι πληροφορίες για τα επερχόμενα προϊόντα της AMD συνεχίζουν να εμφανίζονται σε διάφορες ιστοσελίδες, καθώς οι πηγές τους που βρίσκονται στα εργοστάσια συνεχώς ενημερώνονται για τη διαδικασία παραγωγής.

Σύμφωνα λοιπόν με πηγές της ιστοσελίδας DigiTimes (από το εργοστάσιο παραγωγής), τα chipset (Navi και Ryzen) που προορίζονται για χρήση στις κονσόλες νέας γενιάς (PlayStation 5 και Xbox Scarlett) θα είναι έτοιμα μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2020, με κυκλοφορία των κονσολών να αναμένεται μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2020. Η πηγή συνεχίζει και αναφέρει πως οι δοκιμές θα γίνουν από τις Advanced Semiconductor Engineering (ASE) και Siliconware Precision Industries (SPIL).

Απ’ ότι φαίνεται, οι κονσόλες νέας γενιάς προορίζονται για κυκλοφορία μεταξύ των μηνών Οκτώβρη και Δεκέμβρη 2020 (αν υπολογίσουμε την παραγωγή τους για Ιούλιο έως Σεπτέμβριο), κάτι που συμπίπτει με τη δήλωση του Mark Cerny, ο οποίος πριν μερικά 24ωρα προχώρησε στην επίσημη αποκάλυψη των τεχνικών χαρακτηριστικών του PlayStation 5.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Δείτε πως είναι οι επανεκδόσεις των Marvel Ultimate Alliance 1 και 2 στη τωρινή γενιά