Ακόμη μία πρόβλεψη για την περίοδο κυκλοφορίας του PS5 και του Xbox Scarlet

Όλους μας ιντριγκάρει πλέον η ιδεά της επόμενης γενιάς καθώς είμαστε στην τελική ευθεία. Εμείς εδώ στο Busted ήδη έχουμε ειδικό section για το PS5 και το επόμενο Xbox και μοιραζόμαστε όποιες πληροφορίες ή φήμες προκύπτουν. Πότε θα κυκλοφορήσουν οι επόμενες κονσόλες από την Sony και την Microsoft; Φήμες πολλές αλλά έχουμε ακόμα μία, αυτή τη φορά από τον Mat Piscatella, τον αναλυτή του NPD που ασχολείται με τις πωλήσεις της Βορείου Αμερικής (ΗΠΑ, Καναδάς). Την Πρωτοχρονιά μοιράστηκε στο Twitter κάποιες προβλέψεις του και μία συγκεκριμένη μας έκανε κλικ


Το 2019 προβλέπει ότι δε θα δούμε την ίδια ανάπτυξη στις κονσόλες αυτές (σ.σ πωλήσεις) και θα υπάρχει ύφεση (πράγμα λογικό) ενώ το Switch θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία (επίσης λογικό). H πτωτική πορεία του 2019 θα αναγκάσει τις 2 εταιρίες μέσα στο 2019 να επιβεβαιώσουν ότι οι νέες κονσόλες θα έρθουν τελικά μέσα στο 2020.

Ίσως και το σενάριο αυτό να φαντάζει πιο πιθανό αλλά υπάρχει και πρόβλεψη από την Ιαπωνική Ace Economic Research Institute για μέσα στο 2019 εφόσον η Sony μπορέσει να κατασκευάσει την ποσότητα των κεραμικών πυκνωτών που χρειάζεται για το PS5! Υπάρχει λοιπόν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πότε τελικά θα μάθουμε την κυκλοφορία καθώς και το τι Specs θα υπάρχουν.

Ένα είναι σίγουρο όμως, όσο περνάει ο καιρός οι φήμες και οι προβλέψεις θα οργιάζουν! Συναρπαστικές στιγμές!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Τέλος εποχής για την Konami (;)