Ακόμα ένα exclusive του Xbox έρχεται στο Switch

Παιχνίδια από το Xbox One όπως το Minecraft και το Cuphead , καταφθάνουν στο Nintendo Switch και μάλιστα  το τελευταίο έχει και τις ευλογίες της MS για να γίνει το port του.

Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορεί μία φήμη πως στην Gamescom 2019, θα δούμε ακόμη ένα first-party παιχνίδι του Xbox για το Nintendo Switch.

Αναφορές του  Daniel Ahmad, αρκετά γνωστός insider της βιομηχανίας, δήλωσε μάλιστα πως το παιχνίδι που  θα ανακοινωθεί μέσα από το Nintendo “Indie World” θα γίνει σήμερα, Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 16:00 τοπική ώρα Ελλάδος.

Δεν έχουμε ιδέα για πιο παιχνίδι μας μιλάει ο Ahmad, μάλιστα στην ανακοίνωσή του, αναφέρει:  “Αν παρακολουθείτε τις τελευταίες φήμες, τότε σίγουρα θα γνωρίζετε για πιο παιχνίδι λέμε”.

Αρκετό καιρό πριν, διαβάζαμε φήμες πως το Ori and the Blind Forest θα κάνει το ντεμπούτο του και στο Switch, λέτε να είναι αυτό;

Λίγες ώρες ακόμα υπομονή, σε λιγότερο από δύο ώρες θα ξέρουμε ακριβώς σε πιο παιχνίδι αναφέρεται ο Ahmad. Εσείς μείνετε σήμερα συντονισμένοι στο Busted.gr για όλες τις εξελίξεις της Gamescom.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Hitman: Absolution και Deadlight, δωρεάν με το Games with Gold Απριλίου‏